facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zalencentrum De Waard

"Als zalencentrum, is De Waard in Bergambacht bijzonder geschikt voor vergaderingen, cursussen of bijeenkomsten, met een viertal zalen kunnen wij ruimte bieden voor groepen van 5 tot 150 personen .Voor eventuele grotere groepen is het mogelijk om de sporthal om te bouwen tot vergaderzaal.Particulieren, verenigingen en bedrijven kunnen een gedeelte of de gehele sporthal huren per uur of eventueel op contractbasis voor het beoefenen van uiteenlopende sporten, zoals bijvoorbeeld basketbal, volleybal, gymnastiek, korfbal, honkbal, badminton, turnen en zaalvoetbal. Het hiervoor benodigde materiaal is te allen tijde beschikbaar tijdens verhuur. Dit kan natuurlijk ook voor je kinderfeestje, buitenschoolse opvang of andere gelegenheden."
Adres: 2861 VJ Bergambacht
Telefoonnummer: +31182351933
Stad: Bergambacht
Postcode: 2861 VJ


Recensies
Goede zaal, mooie kleedkamers.
Goede grote kantine je ken er goed wat eten en drinken alleen de prijzen aardig aan de dure kant .
Mooie zaal. Lastig parkeren in de buurt bij enige drukte.
Wederom weer een zooitje met dat spuit gebeuren parkeren drama net als gisteren stonden bijna aan het begin van het dorp . Binnen ook niet beter mooie beloftes maar echt luisteren nee zeggen naar mijn gevoel maar wat want dan hebben we ons best gedaan om mevr gerust te stellen .Ja fobie voor spuiten niet vreemd met wat ik heb meegemaakt .
Op 28-5 tweede vaccinatie wezen halen,de ontvangst was prima je wordt op tijd geholpen mijn man mocht er ook bij zijn en we kregen ook nog koffie en thee.
Lang in de rij gestaan, er werd om veel medische informatie gevraagd. Uiteindelijk kreeg ik een naald in mijn arm en moest ik vertrekken zonder te sporten
Fijn personeel er is goed te parkeren
Wordt nu tijdelijk gebruikt als vaccinatie locatie overzichtelijk en snel geholpen.
Het is nu een priklocatie,vriendelijk geholpen en een kopje koffie of thee gratis
Super geregeld en heerlijk bakkie koffie na mn booster gehad
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid