facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zainab Foods

Zainab Foods

Info

Zainab Foods staat voor authenticiteit, diversiteit en kwaliteit. Wij produceren producten op een ambachtelijke wijze volgens traditionele huisrecepten. Voor bestellingen: e-mailen of bellen



"Zainab Foods is al meer dan 35 jaar een begrip in de food industrie. Wij zijn een innovatief bedrijf waar ambacht en authenticiteit nog terug te vinden zijn. Ons team is gespecialiseerd in de productie van Surinaamse, Indiase en Zuid-Amerikaanse snacks en maaltijdcomponenten. Wij leveren onze producten aan retailers, airlines, groothandels en horeca, maar ook is het als consument mogelijk om onze producten direct te bestellen via onze webshop."
Adres: Keulschevaartweg 15D, Breukelen
Telefoonnummer: 034-6262933
Stad: Breukelen
Route: Keulschevaartweg 15D



op zoek naar gerelateerd: Jumbo Zainab, Zainab mix, Zainab Exotic Foods, Surinaamse taart bestellen, Zainab mini bara, Zainab bakery, Zainab taart Jumbo, Zainab samosa
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Metabo Metabo 202 meter Let op koop nooit metabo schuurmachine van 450,- gekocht binnen 2 jaar compleet versl...
Degree-n Degree-n 1 km Super vriendelijk geholpen met een goed advies.
StroeF81 StroeF81 2 km StroeF81 zit sinds 25mei 2016 in Pand Breukelen. Wij verkopen industriële stoere meub...
Recensies
Eksie koek besteld, het grootste formaat. Dit bleek geen groot formaat maar middelmaat. De koek zelf was droog en niet zoals een echte eksie koek behoort te smaken. erg jammer want de levering was wel op tijd, de kosten waren veel te hoog voor de kwaliteit en formaat van de taart.
Had een week van te voren een bestelling geplaatst en kreeg op de dag van bezorging om half 6 in de avond pas een annulering tevens ook de dag wanneer de verjaardag was!. Daar zaten we dan op een verjaardagsfeestje zonder taart.
Zeer goed bedrijf. Ik benaderde hen omdat ik op de uitvaart van mijn vader Surinaamse hapjes wilde en niet een droog broodje kaas. Zij hebben alle horeca certificeringen die vereist zijn. Hun medewerker dacht heel goed met mij mee en dankzij hun producten konden wij de uitvaart van mijn vader geheel in zijn stijl doen. Zelfs op hele korte termijn. Een dikke pluim voor de medewerking en flexibiliteit van dit bedrijf.
Geweldig eten, super gastvrij en vriendelijk personeel. Toen ik langs kwam, kreeg ik direct wat lekkernijen mee naar huis. Echt een aanrader!!
Interessant bedrijf waar heerlijk maaltijdcomponenten en snacks worden gemaakt.
Mooi bedrijf aardige mensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid