facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zacht

Zacht

Info

Zacht is een startende onderneming van 8 studenten van Zuyd Hogeschool. Kijk nu verder op de pagina om op de hoogte te blijven van onze nieuwe collectie !

Adres: Ligne 1, 6131 MT Sittard
Telefoonnummer: 0639120017
Stad: Sittard
Route: Ligne 1
Postcode: 6131 MT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Store Addict2fashion The Store Addict2fashion 197 meter Super slechte service. Ik heb laatst in de sale een joggingpak van Reinders gekocht d...
Pullin Sittard Pullin Sittard 202 meter Welkom op de officiële pagina van Pullin Sittard! Pullin is een Frans sport/outdoorkl...
Recensies
Op 2-7-2022 bij de zeeman Sittard damesondergoed gekocht 3 sets en 1 gratis stond er levensgroot op. Maar de kassa gaf dit niet aan, dus kreeg ik die gratis niet. Heb nog gezegd staat een bord erbij, maar dit mocht ook niet baten zelfs de andere medewerkers zeiden o ja die actie is voorbij. Wie wordt hier voor de gek gehouden?? Verder hadden ze nog eens extra werk voor de retour, dat ondergoed mochten ze houden. Die koop ik wel ergens anders!!!!!!!
Heb er iets leuks gekocht voor de a.s.baby van mijn zoon en schoondochter alleen jammer dat ze in Sittard weinig babykleding hebben.
Prima winkel met leuke artikelen en de prijzen zijn gunstig. In deze tijd toch mooi meegenomen??
Super fijne winkel met altijd wel allemaal leuke dingetjes maar ook poetsmiddelen En fijne kleren voor de kleintjes tot volwassenen en ook verzorgingsproducten en ook nog eens helemaal niet duur. En ook leuk speelgoed voor de kleintjes. Kortom ik kom daar altijd met vanalles buiten en kwaliteit van de producten is altijd goed!
Kwam hier voor nijntje babykleding en een gratis rompertje. Vroeg even aan de dames om welke het precies ging. Mevrouw klonk een beetje geïrriteerd. "weer zo ene die alleen wat gratis komt halen" idee.
Mooie overzichtelijke zeeman. Na de verbouwing oogt deze ook een stuk hygiënischer. Praktisch om tijdens het shoppen nog wat noodzakelijke casuals voor een zacht prijsje te scoren. Rolstoel toegankelijk en vriendelijk personeel.
Baby kleertjes van hier hadden meer succes dan dure baby kleertjes.
Zeeman voorstad Sittard.Goed bereikbaar ,klantvriendelijk .Goede kleding voor Jong en Oud .Gemengde Artikelen verkrijgbaar .ondergoed ,bedlakens ,Sierkussens ,badhanddoeken,Keukengerei ,Wasmiddel wit/bont enz.
Ruime keuze, gevonden wat ik zocht. Kwaliteit kan soms beter, maar zijn bereid te helpen oplossing te vinden. Behulpzaam personeel.
Staat veel op elkaar! Alleen met kinderwagen moeilijk berijkbaar Goed en vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid