facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zaat Vastgoed Makelaardij

Info

Uw persoonlijke makelaar! Zaat Vastgoed Makelaardij is opgericht in 1999. Zaat Vastgoed Makelaardij heeft uitgebreid kennis van zaken. Wij staan u graag te woord!

Geschiedenis

Zaat Vastgoed Makelaardij is een innovatief en dynamisch kantoor met optimale dienstverlening, door korte communicatielijnen is er veel ruimte voor persoonlijke contact. Uw belang is ons belang!
Wij zijn zowel binnen als buiten de regio Huissen betrokken, hebben uitgebreide kennis van zaken en een breed netwerk. Door deze elementen/speerpunten op een juiste manier te combineren, zijn wij proactief binnen veel facetten van de vastgoedmarkt.
Met een deskundig team van medewerkers kunnen wij u dus doelgericht bijstaan op het gebied van aan- & verkoop van (bestaand en nieuwbouw) woningen, huur/verhuur, Bedrijfs Onroerend Goed (BOG), Agrarisch Onroerend Goed (AOG), Gebiedsontwikkeling/advies en taxaties (NWWI).
Zaat Vastgoed Makelaardij "De sleutel tot een geslaagde transactie!"

Adres: van Wijkplein 1, 6851 MC Huissen
Telefoonnummer: +31263884003
Stad: Huissen
Route: van Wijkplein 1
Postcode: 6851 MC


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Zaat Vastgoed aanbod, Zaat Vastgoed nieuwbouw, Binnenkort op Funda Huissen, Makelaar Huissen, Funda Huissen Makelaar Zaat, Zaat Vastgoed huren, Funda Huissen Verkocht, Arns en de Leeuw
Recensies
Goed afgehandeld wel een klein issue gehad over waarde inschatting.
Leuk niet te groot park met nette paden, veel groen en water, diverse kunstzinnige dingen te zien, veel bankjes. Ook de stadsboerderij en het theehuis zijn een welkome aanvulling
Voor ons geldt hetzelfde 1 van de slechtste makelaars die wij meegemaakt hebben. Zelfs na tig aantal terugbel verzoeken wordt er niet gereageerd. Helaas voor Zaat hebben wij nu bij een andere makelaar ons plekje gevonden.
Super makelaar.
Hier hebben wij ons huis gekocht, de verkopende makelaar althans. Goed contact, vriendelijk.
Gezellig; Lekker
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid