facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zaanse Kathmandu Kitchen

Zaanse Kathmandu Kitchen

Info

Diner, Vergadering en Feest
Verjaardag, huwelijk of een andere feest vieren, plaats Voor 50personen, prive ruimtes op de eerste verdieping.



"Namaste! Welkom bij Zaanse Kathmandu Kitchen te Koog aan de Zaan. Diner, Vergadering en Feest Verjaardag, huwelijk of een andere feest vieren, plaats Voor 50personen, prive ruimtes op de eerste verdieping."
Adres: Hoogstraat 4 , Koog aan de Zaan 1541 KX, NL
Telefoonnummer: 075 628 5588
ln.nehctikudnamhtak@ofni
Stad: Koog aan de Zaan
Route: Hoogstraat 4
Postcode: 1541 KX


Openingstijden

Dinsdag: 12:00-22:00
Woensdag: 12:00-22:00
Donderdag: 12:00-22:00
Vrijdag: 12:00-22:00
Zaterdag: 12:00-22:00
Zondag: 12:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: zaanse kathmandu kitchen, hoogstraat 4, 1541 kx koog aan de zaan, kathmandu kitchen amsterdam, kathmandu kitchen zaandam, restaurant koog aan de zaan, kathmandu kitchen zaandijk, kathmandu restaurant koog aan de zaan, kathmandu kitchen menu, restaurant zaandijk
Recensies
Online eten besteld, heerlijk! En onwijs snel bezorgd, binnen een half uur stond het eten al bij ons op tafel. We hebben samosa, chicken momos, chicken tandoori, de aubergine curry en mango lassi besteld. Alles was heerlijk! De mango lassi was niet te dik en zoet, maar perfect. We zullen hier zeker vaker bestellen. Vegetarische menuopties: Plenty of vegetarian options.
We hebben in de oudste, van 1626, houten horeca gelegenheid gedineerd, "Katmandou", voorheen "de waakzaamheid". Dumplings met gefrituurde bloemkoolroosjes en massala als voorgerecht. Heel lekker. Het hoofdgerecht bestond uit rijst met 4 aparte gerechten nl. tandorikip, vega, kipmassala en vis in tomatensaus. Super! Het nagerecht viel een beetje tegen. Al met al heerlijk gegeten. Er stond een prachtige dubbele smuiger in de eetzaal. We komen zeker terug.
Sfeervol historisch pand. De ruimte is niet volgepropt met tafels dus je hebt genoeg ruimte en privacy. De tafels zijn mooi gedekt en het voedsel wordt op traditionele wijze geserveerd. De ober geeft uitgebreid advies over de kaart. Het toont aandacht voor de culinaire ervaring. De maaltijden waren ook erg lekker! Het eten is smaakvol en de porties zijn goed.
Eten is sober maar goed. Hier kan qua presentatie meer uit gehaald worden. Daardoor Is jammergenoeg de sfeer meer als een snackbar die gerunt wordt door een familie. Terwijl het pand zich leent om chique uit te zijn.. Aankleding nette werkkleding en kinderen en familie niet in het zicht van de klanten zou al een verbetering zijn Maar het is maar net wat je wilt uitstralen..
Wat een verwennerij! Na een bijzonder hartelijke ontvangst aten we een driegangen verrassingsmenu. Wij hebben het echt genoten!
Heerlijk gegeten, we hebben gekozen voor het 4 gangen menu, wat bestond uit een voorgerecht, heerlijke linzensoep, verschillende soorten curry en vlees uit de tandoor en daarna een huisgemaakt dessert. Zeker een aanrader als je van de Indiase keuken houdt! Je kan zelf aangeven hoe pittig je het eten wil hebben, en pittig is dan ook écht pittig! We hebben genoten!
Wauw wat een goede service en er was een jong indiaas serveerster die zo vriendelijk en lief was. Heerlijke butter chicken gegeten echt overheerlijk geen woorden voor. Leuke gezellige terras met relaxing muziek wat zorgde voor een goed sfeertje. Enige wat ik kan meegeven is dat er wel iets meer stukjes kip in de butter chicken mag. En ietsjes meer rijst als er een pannetje rijst komt voor 2 personen
Door toeval bij dit restaurant uitgekomen en daar de Lam tikka massala met naan brood genomen. Klein beetje pittig genomen op aanraden van de bazin... Super heerlijk en lekker mals vlees. Echte aanrader. Enige nadeel van het restaurant is, dat de toeristen rechts afslaan terug naar het station ipv even door te lopen om daar lekker te gaan eten.
We hebben 2 maaltijden laten bezorgen. De basmatirijst was goed, maar voor ons te veel. De Bengan bharta was smakelijk maar voor mij geen aubergine in te ontdekken. De Saag paneer was armoedig het leek op te fijne spinazie a la creme met stukjes gebakken paneer die weer zacht geworden waren. Niets van curry of smaak zat er aan. We hadden nog tondoori roti dat smaakte goed. Maar voor meer dan €40 was het treurig!
Inmiddels heb ik hier meerdere keren besteld en kan met zekerheid zeggen dat dit een absoluut top restaurant is ik bestel hier regelmatig eten en was nooit slecht ondanks ik ver weg woon. Medewerkers zijn super aardig en behulpzaam. ook is het een van de beste indiaanse restaurants waar ik ooit gegeten heb.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid