facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zaangolf

Zaangolf
"Kom lekker zwemmen in Koog a/d Zaan. Zaangolf is een zwembad voor leszwemmen, banenzwemmen, therapiezwemmen, vrijzwemmen en aqua sporten! Zaangolf is 7 dagen in de week open, voor alle type zwemmers en liefhebbers van de zwemsport."
Adres: Wezelstraat 1b , Koog aan de Zaan 1541 LZ, NL
Telefoonnummer: 075 687 1540
Stad: Koog aan de Zaan
Route: Wezelstraat 1b
Postcode: 1541 LZ



op zoek naar gerelateerd: zaangolf prijslijst, zaangolf therapiebad, zaangolf banenzwemmen, zaangolf discozwemmen, zwembad zaangolf entree, zaangolf discozwemmen prijs, zaangolf rooster, zaangolf discozwemmen openingstijden
Recensies
Het is een top zwembad, jong en oud komt hier zwemmen. Ik was hier met mijn dochter van 7 jaar. Alle zwembaden waren open. Je kan genieten van de bubbelbad en stoombadgratis daarnaast kan je de glijbaan uitproberen. Er is ook een buiten zwembad. Badmeesters zijn zeer alert met een smile op hun gezicht, alles was super leuk. Wordt zeker vervolgd….
Slecht beleid als ouder die niet mag zwemmen moet je betalen voor de entree terwijl je noodgedwongen zit te kijken naast de kant. Andere ouder wel gewoon met de kindjes mee zwemmen overigens. Daarnaast is er geen eten of drinken meer te krijgen en moet je na of voor het zwemmen iets eten of drinken. Belachelijk!
zwembad gaat eerder dicht dan aangeven staat en wat op de website staat. Glijbaan word dicht gedaan een uur voor sluitingstijd. vieze gelegenheden vloer vies en het personeel gedraagt zich apart en roddelen veel geen aangename omstandigheden.
Prettige zwembad leuke secundaire opties, stoombad, bubbelbad en heeft de glijbaan nu ook een leuk disco effect met muziek en lichtshow. Daarnaast lopen er voldoende badmeesters die ook goed op letten zeker voor herhaling vatbaar!
Water was echt te koud! We zijn daardoor maar kort gebleven. Overal klappertandende kinderen. Ook kan er geen eten besteld worden in het zwembad.
Altijd hier gezwommen maar de gasprijs is te merken water wordt steeds kouder toch maar doorgeven aan andere mensen want dit is niet subtropische meer!
Leuk zwembad je kan zwemmende naar buiten en het water is niet eens koud . Goed zwembad . Wil er weer naar toe
Update: douches zijn ondertussen allang gemaakt. Het zwembad zelf is prima en fijn om te zwemmen. Het personeel is over het algemeen vriendelijk. Echter, de kantine is nogal verouderd als je het vergelijkt met de Crommenije. Daarnaast zijn de douches echt véél te heet en niet prettig om onder te staan. Vooral dit laatste is storend omdat ik nu thuis moet douchen in plaats van direct na het zwemmen. Indien dit laatste opgelost wordt, vier sterren!
Ik zwem er graag het is er vaak rustig. En het heeft een relaxte zweer
Leuk zwembad. Glijbaan, klein buitenzwembad, stoombad en bubbelbad. Je kan voor de kinderen zwembandjes lenen, heel handig. Vanuit de kantine kan je de kinderen zien zwemmen. Badmeesters houden alles ook goed in de gaten zijn heel scherp. Voor €5,80 per persoon kun je in het weekend 4 uur lang vrijzwemmen. Heel leuk om voor die prijs een leuke middag te hebben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid