facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zaalverhuur "Onder de Linden"

Zaalverhuur

Info

Stijlvolle zaal, waar u zelf de catering mag verzorgen.

Geschiedenis

“Onder de Linden ”
Op een unieke locatie bij boerderij “Nieuw Beekdal” aan de rand van de bossen van Otterlo, bevindt zich zaalverhuur “Onder de Linden ” .
“Onder de Linden” is een stijlvolle ruimte om een verjaardag, familiereünie, familiedag, kraamfeest of jubileum vieren voor maximaal 50 personen.
U kunt met vrienden in de erker genieten van het schitterende uitzicht over de weilanden.
U kunt ontspannen bijpraten in de loungehoek of gezellig een glas drinken aan de bar.
De robuuste balken, de prachtige stenen vloer en de warme kleuren geven de zaal een warme sfeer. Hierdoor voelt u zich bij “Onder de Linden” snel thuis.
“Onder de Linden ” staat vooral voor genieten : genieten van de ongedwongen sfeer, van het prachtige uitzicht en een inspirerende omgeving.
Op het ruime terras op het zuiden kunt u extra genieten van het buitenleven. Het is bij mooi weer een verlengstuk van de zaal.



"Op een unieke locatie op de Veluwe, bij boerderij “Nieuw Beekdal” aan de rand van de bossen van Otterlo, vindt u “Onder de Linden ” . Onder de Linden” is een stijlvolle ruimte om een verjaardag, familiereünie, familiedag, kraamfeest of jubileum vieren voor maximaal 50 personen.U kunt in de erker genieten van het schitterende uitzicht over de weilanden.U kunt ontspannen bijpraten in de loungehoek of gezellig een glas drinken aan de bar.Op het ruime terras op het zuiden kunt u extra genieten van het buitenlevenU kunt voor uw feest zelf de catering verzorgen.Wij zijn geopend vanaf eind oktober tot half april. In de zomer wordt de zaal gebruikt als recreatiezaal voor onze boerderijcamping.Onze sluitingstijd is 24.00 uur."
Adres: Apeldoornseweg 182, 6731SC Otterlo, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0318591597
Stad: Otterlo
Route: Apeldoornseweg 182
Postcode: 6731SC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vendel Spuitwerk Vendel Spuitwerk 493 meter Geweldige kwaliteit, goede service!
Het Lorkenbos Noord Het Lorkenbos Noord 2 km Mag niet te bekend worden, anders geen plekje meer voor ons!!!
Animatie team De Zanding Animatie team De Zanding 2 km Leuk dat jij op ons pagina komt kijken! Wij zijn het animatie team van Droomparken de...
Sophia's Italian Otterlo Sophia's Italian Otterlo 2 km Heel gezellig gezeten en eten ziet er mooi uit... de ene avond of de andere scheelt m...
De Houtkamp De Houtkamp 3 km Prachtige accommodatie op boerenerf met het Nationale Park de Hoge Veluwe op de stoep...
Museonder Museonder 6 km Met onze dochters bezocht. Heel leuk, deels interactief, museum. Wij hadden gelukt aa...
Museonder Museonder 6 km In de coronatijd kun je hier lekker wat te eten en te drinken bestellen en afhalen. W...
Recensies
Mooie ruimte met comfortabele stoelen, ruime tafels en sfeervolle details. Heel geschikt voor groep rond 45 personen en eigen catering.
Geweldige locatie! Na onze trouwceremonie hebben wij hier de rest van de dag gezeten. Vanaf 10 uur mochten we er in. Het contact verliep goed. Het leuke is dat we er echt ons eigen ding van konden maken, maar in principe was dat niet eens nodig. De ruimte is erg leuk ingericht en gedecoreerd. Verder waren de eigenaren erg flexibel. De avond van te voren was de locatie niet verhuurd, en we mochten alvast onze spullen brengen. De reden dat we voor Onder de Linden gekozen hadden, was omdat we hier zelf voor de catering mochten zorgen, maar het was op alle fronten top!
Mooie plek om een evenement te houden.
Mooi zaaltje alles perfect voor elkaar
Geweldige accomodatie.
Goed geregeld, Een aanrader
Top. Wat een feest!!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid