facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zaal 't Hek

Zaal 't Hek
Adres: Meulunterseweg 32, 6741 HN Lunteren
Telefoonnummer: 0625379150
Stad: Lunteren
Route: Meulunterseweg 32
Postcode: 6741 HN



op zoek naar gerelateerd: Zaaltje huren Harskamp, Goedkoop zaaltje huren Barneveld, Zaaltje huren Otterlo, Onder de Linden Otterlo, Hotel Pension t Hek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Restaurant "De Goudsberg" 613 meter Vriendelijke bediening en leuke locatie van de pipo wagen.
Recensies
We hebben hier met ons team een avond doorgebracht. Heerlijk gegeten en gedronken. Goede kwaliteit, dik op de rit en een goede gastheer. Ook leuk om met elkaar te kunnen tafelvoetballen en te sjoelen. Een aanrader voor een teamuitje of een feestje!
Ziet er super netjes uit, aardig personeel.
Super leuke en gezellige zaal/locatie. Aardige en goede bediening.... kortom top!! Echt een aanrader om hier u feest te houden.
Boerensnitsel veel te hard gebakken niet te snijden met mes zo hard bij doorgeven geen nieuwe en werd ook niks aan prijs gedaan erg slecht
Wekelijks maken wij met de ondernemersvereniging gebruik van de faciliteiten van Zaal 't Hek. Prima locatie, lekker rustig en uniek concept onder de grond!
Gezelligheid, buiten en binnen meerdere bieren en super leuke bediening
We hebben een heel gezellige en goed verzorgde avond gehad. De bediening was perfect, en het buffet was heerlijk. Warm aanbevolen!!
Een hele mooie avond gehad bij Zaal 't Hek. Jacco heeft zijn zaken prima voor elkaar! Heerlijk, ruim voldoende eten en drinken met een top bediening! Kortom: een aanrader!
Bediening was top!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid