facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zaal de Mulderije

Zaal de Mulderije

Info

Zaalverhuur voor feesten tot 140 personen.

Geschiedenis

Hoe werkt de zaalverhuur
U betaalt: de zaalhuur aan ons, de inkoopkosten aan de leverancier/cateraar en aan de kelner/barkeeper betaald u zijn of haar onkostenvergoeding.

Voorbeeld van prijsindicatie
Aanvang 20.00 uur met koffie cake, 3 x warm hapje, onbeperkt drank met een ruim assortiment A merken van Bier, Frisdranken, Vruchtendranken, Light dranken, Wijnen, Likeuren, Binnen en Buitenlands gedistilleerd om 00.30 uur afsluiting met broodje kroket en koffie. Prijs indicatie inclusief zaalhuur, onkostenvergoeding kelner/barkeeper, inkoopkosten en bezorging van de producten, dit op basis van 50 personen maximaal €15,95 p.p,. Uiteraard kunt u ook uw eigen arrangement samenstellen.

Het staat u geheel vrij om de (gedeeltelijke) inkoop van de producten zoals drank een warm/koud hapje of een uitgebreid koud en warm buffet bij uw favoriete cateraar te bestellen.
Interesse mail of bel Anita & René te Kaat 0315-640160 - 06-22635057 - 06-30318994

Faciliteiten
De faciliteiten en de vernieuwde frisse uitstraling zijn afgestemd op een volledig functionele zaal, geschikt voor de meest voorkomende Horeca doeleinden. De zaal beschikt over een bar met tapinstallatie, koelingen, geluidsinstallatie, flatscreen televisie, beamer, toiletgroepen voor dames en heren, en een volledig ingerichte keuken. Buiten heeft men nog de beschikking over ruim 100 m² voor ook al, fietsstalling, luchtkussen en terras. Vragen over de verhuur: mail of bel Anita & René te Kaat 0315-640160 of 06-22635057 - 06-30318994

Zaalverhuur aan Horecabedrijven
Is uw favoriete café/zaalhouder vol geboekt! Vraag hen dan om Zaal De Mulderije te huren zodat zij uw feest hier kunnen verzorgen. Vóór Horeca ondernemers hebben wij speciale verhuurtarieven.



"Zaalverhuur voor 20 tot 140 personen. Voor feesten, recepties, verenigingen, vergaderingen, workshops en koffietafels."
Adres: Allee 1, 7071 BW Ulft
Stad: Ulft
Route: Allee 1
Postcode: 7071 BW


Recensies
Leuk niet al te grote zaal waar wij met +-60 een leuk feestje gehad hebben. Ook is er voor een leuke binnen plaats!
Met mijn 25e verjaardag een heel gezellig feestje kunnen geven in de zaal. Alles was goed geregeld en niet duur. Heel vriendelijk ontvangen en goed georganiseerd. Kan niet wachten tot het volgende feestje
Erg leuk zaaltje. We hebben er al eerder feest gehad en nu weer besproken voor volgend jaar.
Gisteravond een surprise party gehad in zaal de Mulderije. Alles was super geregeld en ik was mega verrast. Bedankt voor de goede zorgen en tot het volgende feestje!
Was gezellig daar leuk om een feestje te geven
Aardige mensen, en komen afspraken na. De Barones en ik waren erg tevreden over de verzorging van ons feest.
Eindelijk na alle corona perikelen ons 12 5 jarig huwelijk en de 50ste verjaardag van mijn man kunnen vieren. Het was een geweldig feest. Leuke gezellige zaal. Rene en Anita bedankt voor de goede organisatie, het is voor ons een onvergetelijke avond geworden. Echt een aanrader! Ook DJ Fortuna bedankt ondanks de hitte kreeg je de stemming er toch goed in en iedereen heeft genoten.
Dankzij Anita en Renee een geweldig verzorgd feest gehad. Mijn 50ste verjaardag daar mogen vieren. Renee en Anita hebben alles goed verzorgd en wat een fijne mensen zijn het. Dank jullie wel voor de goede zorgen en het plezier waarmee jullie de avond hebben verzorgd. Zeker aan te bevelen.‼
Super leuk feest gegeven bij Mulderije,toplocatie waar je leuk kunt feesten. Renee en Anita zijn vriendelijk en alles kun je bespreken zo fijn .een echt aanrader..
Geweldige zaal om een top feestje te geven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid