facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Z!N Valkenburg

Adres: Grotestraat Centrum 1, 6301 CV Valkenburg, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: +31436010338
Stad: Valkenburg
Route: Grotestraat Centrum 1
Postcode: 6301 CV



op zoek naar gerelateerd: grotestraat centrum 1, 6301 cv valkenburg, Welke restaurants in Valkenburg zijn open, Restaurant Valkenburg Grotestraat, Fine dining Valkenburg, The Fork Valkenburg, Onbeperkt eten Valkenburg, Gezellige restaurants Valkenburg, Tips Restaurant Valkenburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brasserie Royal Valkenburg Brasserie Royal Valkenburg 122 meter Leuke brasserie met vlot personeel. Ik heb altijd de neiging kleine aanpassingen te d...
Stationnerie Stationnerie 704 meter Lekker rustig op terrasje gezeten. Prima koffie en lekker ijsje. Erg vriendelijk pers...
Recensies
Hier gaan eten met 3 personen 2 volwassenen en kind van 3. Gekozen omdat de kleine fan van pannenkoeken is en deze hier te krijgen zijn. Bij aankomst worden we omgeleid onder de afzetting door naar onze plaats. Er is hier even onduidelijkheid. Door de ene medewerker worden we weggestuurd en mogen we niet zomer onder de afzetting door, terwijl een medewerkster ons voor ging. Gelukkig was dit snel opgelost. Naast drank bier wijn fristie bestellen we pannenkoeknaturel, sate van varkenshaas en Italiaanse steak. De bestelling wordt binnen no time bezorgd drank binnen 3 min. Eten binnen 20 min Pannenkoek komt met aardbeien en watermeloen. De bediening gaat enorm leuk om met ons kind. De varkenshaas is lekker mals en de steak is een van de lekkerste die ik heb gehad. Kortom: goed eten voor schappelijke prijs, lekker terras met voldoende keuze in of uit de zon, vriendelijk personeel en gezellige sfeer. Zeker een aanrader!! Fotos gemaakt tijdens eten, daarom geen volle borden.
Een hele fijne plek om o.a. even te lunchen tussen de vele bezienswaardigheden van Valkenburg. Vriendelijke en professionele bediening. Vroegen regelmatig of alles nog naar wens was. En dat was het! Heerlijk gegeten. Mijn man had de uitsmijter en ik een broodje Mozzarella. Voor herhaling vatbaar! Vegetarische menuopties: Een heerlijk broodje gehad met mozzarella, tomaat en rucola en een heerlijke balsamico dressing.
Fantastisch, de locatie is mooi, lekker overdekt verwarmt terras met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Wat ons verbaasde is de snelheid! Je bestelling wordt opgenomen, je wordt bedankt en als ze weg loopt staan je biertjes al op tafel! Echt gaaf hoe ze dat doen! Toen ook wat te eten besteld. Echt heerlijk. Wij vonden het echt super! Jammer dat ze geen diner serveren anders hadden we er s’avonds weer gezeten
3 dagen doorgebracht in appartement boven de restaurant met top dakterras met fantastisch uitzicht. Restaurant op top locatie met goede menukaart,lekkere gerechten top salades met lekker foccacia broodjes top cocktails vriendelijke en attent bediening .Bij aankomst in het appartement personeel van restaurant heeft ons geholpen met onze koffers naar boven brengen in koelkast stond fles witte wijn en fles sanpellegrino. Enige minpunt was dat de dakterras zou kunnen beter onderhouden worden.
Prima broodjes, maar niets speciaals. De bediening is erg vriendelijk en vlot. Minpunt zijn echter de messen: deze zijn botter dan bot.
Hier op woensdag 19-12 geweest en we zijn echt geweldig geholpen. S avonds was de kerstparade en zij hebben zelfs een menu hierop afgestemd. Zodra je een drankje bestelde , 1 x knipperen en het stond er al. Vriendelijke gastheren en gastvrouwen. Echt een aanrader! Top. Service een dikke 10. En het eten zou ik bijna vergeten , maar de biefstuk die we kregen smolt weg in mijn mond. Ook dit was echt een geweldige ervaring. Al met al dik tevreden.
We hebben hier buiten op het terras gegeten en gedronken. De service was prima, de lokatie is top en het eten is heerlijk.
Goed eten voor prima prijs. Aardig personeel. Enige nadeel vond ik dat het erg veel was ik het niet op kreeg en de eigenares zichtbaar boos was daardoor. Vond ik zelf vreemd aangezien ik er gewoon voor betaal en ik niet wist hoeveel ik zou krijgen . Ze bood wel aan om het in te laten pakken maar wij zaten in een hotel dus dat ging hem niet worden.
Een grandioos terras, perfecte lunch, top personeel, kwaliteit lunch klasse, veel voor de prijs. Echt een terras waar je super gezellig zit. Niets opdringerig, in alle rust kun je genieten van je drankje en eten. Wij zijn er op 11 juni 2019 geweest.
Wat een heerlijke lunch in een super zaak ,vrolijk spontaan personeel en je hebt genoeg te bekijken toppie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid