facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yvonne Wesling Fotografie

Yvonne Wesling Fotografie

Info

Fotografie



"Fotografie, zowel zakelijk als privé.Fotobewerking"
Adres: 5258 XN, Berlicum
Telefoonnummer: 0653245762
Stad: Berlicum
Route: 5258 XN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
We zijn enorm blij dat we Yvonne als fotograaf op onze bruiloft hadden! Ze is een super harde werkster en geen moment gaat aan haar lens voorbij! De foto’s zijn precies zoals we ze in gedachte hadden, de sfeer is perfect vastgelegd en de mooiste momenten staan op beeld. Heel erg bedankt Yvonne!
Vriendelijk, oog voor detail en talent voor fotografie! Yvonne heeft op onze bruiloft vele mooie momenten vastgelegd, en op de foto’s veel sfeer en emoties vast kunnen leggen. Bedankt!
Een echte aanrader! Inmiddels heeft Yvonne twee foto reportages voor ons gemaakt. De eerste keer heeft zij ons nestje puppies thuis op de gevoelige plaat vast gelegd. Heel knap gedaan want 7 pups van 4 weken oud zijn nogal beweeglijk. De reportage is fantastisch geworden! De tweede keer heeft zij alle kleinkinderen gefotografeerd, ook op locatie. Niks is te gek voor Yvonne, het sneeuwde flink maar dat hield haar niet tegen om toch te komen. Om alles mooier op beeld te krijgen schuwde ze een hoogte van 1,5 meter niet vanuit de bak van een shovel. Ook deze foto’s waren top. En niet te vergeten, in het nabewerken van foto’s is ze een kei! Kortom, een zeer professionele fotografe die ook nog eens erg gezellig is en jong plus oud op zijn/haar gemak weet te stellen.
Wij hebben familiefoto’s laten maken. Dit was bij Yvonne thuis. De kinderen waren op hun gemak. We zijn erg tevreden over de foto’s. Daarnaast heeft Yvonne ook nog op ons verzoek een foto bewerkt en dat zag er helemaal top uit. Kortom, erg tevreden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid