facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yvonne's Brocante

Yvonne's Brocante

Info

100 m2 Brocante snuffelplezier!
Ook verkopen we kleine cadeautjes, de Brocante Blog en de JDL.
Koffie en thee staan klaar!
Pin aanwezig!

Adres: Marktstraat 15, 5171 GM Kaatsheuvel
Telefoonnummer: 0621987020
Stad: Kaatsheuvel
Route: Marktstraat 15
Postcode: 5171 GM



op zoek naar gerelateerd: Belle Vieille Brocante Kaatsheuvel, Brocante Winterfair Kaatsheuvel, Yvonne's Store
Recensies
Super leuke winkel. Heel veel interesante vintage spullen . Echt een snuffelwinkel waar je kastjes mag openmaken en daar liggen dan nog meer kleine en grote vintage schatten Vriendelijke eigenaar en mensen ! Heel knus en Fijne sfeer .De koffie stond al klaar. Zeker geslaagd. Nog bedankt !
De winkel brengt je met zijn mooie artikelen, terug in de tijd, romantisch, relaxed en altijd een kopje koffie. Erg vriendelijke eigenaresse.
Grote winkel met een ruim assortiment sfeervolle meubels en assecoires. Goed advies, gastvrij en behulpzaam. Van kaarten tot kasten ,er zit altijd wel iets tussen. Je vindt het en wist eigenlijk niet dat je het zocht
Hele gezellige sfeer, hartelijk ontvangen, of je er al jaren komt. Goed betaalbaar voor hele mooie brocante spulletjes. Aanrader.
Yesss! Eindelijk een prachtige grote grespot gevonden waar we al heeeeel lang naar op zoek waren! Hele leuke brocantezaak met vriendelijke mensen! Je voelt je er meteen thuis, want je kunt altijd op de koffie komen als de winkel open is!
Vandaag hier geweest. Een enorme vriendelijke eigenaresse, koffie staat klaar. Ze is zeer gastvrij! Daarnaast hele leuke spulletjes. Kwam er toevallig langs maar ik zal hier zeker vaker gaan komen!!
Leuke winkel, alles lag op een mooie manier uitgestald, zelfs de kasten mochten we openmaken, want daar lag ook wat in.
Yvonne's Bronte is te vinden in de Marktstraat 15. Vooral voor de brocante inrichting zijn er leuke en sfeervolle items te vinden. Geen koperwerk. Er hangt een informele sfeer. En het kopje koffie staat er bijna altijd klaar. Ook terug te vinden in haar internetwinkel.
Heel leuk ontvangen met verse thee en een heerlijke koek en daarna lekker gesnuffeld je word er wel hebberig van komen zeker terug
echt zo gezellig om daar rond te snuffelen tussen al die mooie nostalgische spulletjes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid