facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yuux

Yuux

Info

Laagdrempelige verloskundige praktijk in de regio Wijchen, met volop ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding van zwangerschap tot en met kraambed.

Geschiedenis


De appel valt niet ver van de boom:
Met YUUX vertegenwoordig ik de vierde generatie binnen mijn familie die werkzaam is in de geboortezorg/verloskunde. Ik streef ernaar een persoonlijke vertrouwensband met mijn cliënten op te bouwen om hen zo de optimale begeleiding te kunnen geven die ze in zo'n belangrijke fase mogen verwachten.



"YuuX is een kleinschalige verloskundige praktijk in Wijchen. Met een klein team zorgen we voor de meest passende en persoonlijke begeleiding tijdens jullie spannende reis naar het ouderschap. Ook tijdens en na de bevalling zijn wij er voor jullie."
Adres: Oosterweg 82a, 6602 HG Wijchen
Telefoonnummer: 0639829233
Stad: Wijchen
Route: Oosterweg 82a
Postcode: 6602 HG



op zoek naar gerelateerd: Jessica Wijchen, Mieke van Gurp, Verloskundige praktijk, Zwanger Wijchen, Zorgkaart nederland yuux, Verloskundige Nijmegen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Moment & Zo Moment & Zo 2 km Voor alle mooie momenten in het leven een persoonlijk kado. Geboortekransen | Verjaar...
Recensies
Wij hebben een super ervaring met deze praktijk. Persoonlijk, zeer professioneel en altijd vriendelijk en empathisch. Alle 4 voor het vak “geboren”.
Verloskundige praktijk Yuux is echt een hele fijne praktijk. Omdat er maar 3 verloskundige werken kennen ze jou en ken jij hun, wat super fijn is tijdens zo'n bijzondere periode en bevalling! De afspraken zijn ruim qua tijd waardoor je een goed contact krijgt met elkaar. Ze hebben veel kennis over alles en kunnen veel zelf in de praktijk, zijn altijd bereikbaar en geven je een welkom gevoel. De "nazorg" is ook meer dan super, ze zijn er vaak in je kraamweek en staan nog steeds voor je klaar. Ik heb het echt heel fijn ervaren bij Yuux.
De verloskundigen zijn erg vriendelijk en betrokken. Het is een kleine praktijk waar de consulten ruim gepland worden. Er is veel persoonlijke aandacht voor tijdens en na de bevalling. Kortom een hele fijne ervaring gehad!
Fijne praktijk met zeer vriendelijke verloskundigen die altijd voor je klaarstaan als er wat is. Ze zijn kundig en goed bereikbaar voor vragen en/of zorgen. Ik heb me heel welkom bij ze gevoeld.
Verloskundige praktijk yuux is super fijn zowel dieke al manouk luisteren goed naar je wensen en je kunt echt met alles bij ze terecht t fijne is dat het kleinschalig is en dat er meer als ruim voldoende tijd voor je afspraken is
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid