facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor YurtLife Zaandam

YurtLife Zaandam

Info

Een zen momentje voor jezelf door o.a. Bewustwording, Natuurlijke producten en omgeving en te Genieten van behandelingen en sfeer.

Geschiedenis

Voor een leven in balans. Kom tot jezelf. Vind ontspanning en rust en geniet!

Bij YurtLife is het thuiskomen. Kom binnen en maak het je gemakkelijk. Bij ons kun
je even lekker te relaxen, jezelf opladen of werken aan je gezondheid.

Behandelingen in een Yurt met de luxe van eeuwenoude "eenvoud"
In Mongolië worden deze nomadetenten Ger genoemd. Dit betekent huis of thuis. Een veelzeggende naam voor een "tent". De sfeer van onze yurts is warm en behaaglijk en de ruimte zal je verbazen. Voor even terug naar een eenvoudig en overzichtelijk leven.

Tijd is schaars, dus daarom vind je ons niet ver weg in de bossen, maar gewoon dichtbij huis. Laat de dagelijkse hectiek even los, ontspan je volledig, kom tot rust en geef nieuwe ideeën en inzichten de ruimte om zich te ontvouwen. We brengen je precies dat wat jij nodig hebt om een geweldig rustgevende ervaring te beleven.

Kies uit wat je nodig hebt voor een leven in balans, voor je hoofd, je hart, je lichaam of je ziel. Met gediplomeerde masseurs, therapeuten en docenten werken wij tegen de laagste prijs. Vaak kunnen de kosten ook nog vergoed worden door zorgverzekeraars.

Speciaal voor jou hebben we gratis gezonde recepten. Ga naar http://www.yurtlife.eu/blog/ en meld je aan.



"Bij YurtLife beleef je een Zen momentje voor jezelf!Wij doen de massages en andere behandelingen in echte Yurts"
Adres: Cornelis van Uitgeeststraat 2b, 1508EH Zaandam
Telefoonnummer: 075-6149260
Stad: Zaandam
Route: Cornelis van Uitgeeststraat 2b
Postcode: 1508EH


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 22:00
Dinsdag: 09:30 - 22:00
Woensdag: 09:30 - 22:00
Donderdag: 09:30 - 22:00
Vrijdag: 09:30 - 22:00
Zaterdag: 09:30 - 22:00
Zondag: 09:30 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: YurtLife Zaandam ervaringen, Yurtlife yoga, Groupon YurtLife, YurtLife Tantra, Sportmassage Zaandam, Sauna Zaandam, Zen arrangement, Privé sauna Zaandam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rookvrij en Blij Rookvrij en Blij 730 meter Rookvrijenblij.nl wij geven stopen met roken cursus in zaandam met wandelchoaching al...
Auralimar Auralimar 1 km Wendy is een hele kundige, wijze en zachte vrouw. Haar praktijkruimte is als een heer...
Happynatureshop Happynatureshop 2 km Gespecialiseerde webshop in pure en eerlijke producten. Hier vind je alles voor het w...
Recensies
Ik had een uitgebreide VIP behandeling. Ik vond het een hoop poespas met packing 20 minuten liggen, "we zijn zo weer terug" en crèmetjes. Van de 110 minuten was er misschien maar 50 minuten massage bij. De masseuse was super aardig maar masseerde heel zacht. Tijdens de massage waren er twee mannen heel luid pratend en veel herrie makend aan het werk om tafels om te wisselen in de "stilte ruimte". Dit duurde tien minuten. Van de rustgevende muziek was niets te horen. Doe dit lekker als er geen behandelingen zijn! De meditatie op het einde was een onaangename verrassing. We kregen een koptelefoon op met muziekje die je thuis op Spotify ook kunt luisteren. "Geniet ervan, we komen zo weer terug". Zo gaat de tijd lekker snel. Op de vraag hoe ik het vond schrokken ze van mijn antwoord. Oh wat jammer, geef volgende keer maar door dat de meditatie niet hoeft. Maakt u zich geen zorgen, er komt wat mij betreft geen volgende keer!
Vriendelijke ontvangst en de massage is in een bijzondere setting: in Yurt-tenten. Lekker rustig en de dame nam uitgebreid de tijd en masseerde langzaam en goed. Ik hou niet zo van geklets tijdens de massage zodat ik lekker kan wegzakken en de massage beter ervaar, daar werd ook goed rekening mee gehouden. Ik kom hier graag nog eens voor deze beroemde FIX-massage
Heerlijke massage gehad en weer lekker ontspannen naar huis kom hier zeker weer terug m’n lichaam rug schouders nek heeft ‘t nodig.
Ik heb 114 betaald voor een saai sfeer en koude ruimte niks was voorbreid en rond leiding was 0, de rest is heel dan foto
Mijn man en ik hadden een duo behandeling gehad via Groupon. Het ontvangst was dat de medewerkers totaal niet lieten blijken dat ze zin hadden om op te staan. ze zaten op hun mobiels en laptops . En het leek alsof wij gekeurd werden. Ten tweede waren het echt geen masseuses te noemen. We hebben niks van de massage gevoeld. Het waren jonge meiden die voor ons gevoel er zo snel mogelijk vanaf wilde zijn. Ook toen een masseuse zei dat we massage krijgen en hierna is het afgelopen kwam dit totaal niet gastvrij of vriendelijk over. De kokos pakking leek wel uit de koelkast te komen. Kortom wij zijn zwaar teleurgesteld.
Via social deal een voucher gekocht, had hoge verwachtingen! Helaas viel het allemaal erg tegen.... Had om 16:00 een afspraak werd netjes om 16:00 naar de Yurt begeleid om vervolgens plaats te nemen en 35 minuten te wachten om geholpen te worden. De masseur kwam binnen maakte kort excuus en begon aan de behandeling van 50 minuten die ik had geboekt, na 35 minuten gaf hij aan klaar te zijn en kon ik vertrekken. Ook vind ik het niet gepast om 10 minuten te moeten praten over werk als ik een ontspanningsmassage boek, de kwaliteit van de massage was ook niet wat ik had verwacht, in Spanje op het strand heb ik ze beter aangetroffen. Al met al teleurstellend dus.
Dit was de aller raarste massage ervaring uit mijn hele leven. Ruim een jaar gelden. Graag deel ik 'm nog. Ik masseer zelf, heb er dus best wat ervaring mee. Korte review: geen contact, koud smeersel, natte handdoeken, als een ijsklompje in het café ernaast warme choco om op te warmen. Geen ruimte voor interactie of feedback. De masseuse rook naar sigarettenrook.
Ik ben hier in februari geweest en de massage en faciliteiten waren echt goed. Wat mij alleen niet is bevallen is dat de masseuse naar rook stonk. Absolute no-go voor mij als niet-roker.Kamers: 4/5
Ik had een duo massage met rugpakking via groupon. Toen we binnen kwamen stond een groep jonge meisjes achter de kassa te praten, ze hadden net de tijd om ons te verwijzen naar een wachtruimte. De wachtruimte leek meer op een tweedehands meubelwinkel. De massage werd gedaan door twee hele jonge meisjes. Het meisje wie mijn vriend masseerde gaf nauwelijks druk en die van mij was juist flink hardhandig. Na een korte massage kregen we een smeersel op onze rug en een warme handdoek en verdwenen ze een half uur. Na 10min was de handdoek ijskoud... Goedkoop maar niet het geld waard.
Mijn kleindochter en haar vriendin mochten voor een gezicht behandeling naar Yurtlife. Nadat ik ze weer kon ophalen hoorde ik dat ze massages hadden gehad en geen gezichts behandeling. Er was een misverstand ontstaan. Toen het duidelijk was waarvoor ze kwamen mochten ze gelijk weer terug op de massagetafel en kregen ze alsnog hun gezichts behandeling. Ik vond dat ze het keurig hadden opgelost. En ze hebben er erg van genoten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid