facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yuna Sky

Yuna Sky

Info

Yuna Sky biedt bedrijfstraining & advies aan ondernemers en hun teams met de focus op verandering, ontwikkeling & samenwerking met communicatie als vast uitgangspunt.

Geschiedenis

Yuna Sky biedt training & advies aan ondernemers en hun teams met de focus op verandering, groei & ontwikkeling met communicatie als vast uitgangspunt.



"Yuna Sky staat voor Jong, Sterk & Krachtig! Zo kunnen we ons team ook omschrijven. Wij zijn merkenbouwers.Wij helpen je bouwen aan je bedrijf als merk. Genereren meer naamsbekendheid door middel van publiciteit, visuele branding én het gebruik van passende teksten. We helpen je zichtbaar worden, zijn & vooral ook blijven. En, leveren uitdagende PR concepten met doelgerichte marketing strategieën.Wij ontwikkelen een beeldbank geschikt bij jouw bedrijfhebben kennis en hebben ervaring over het inzetten van online presentatie door middel van vloggen, het maken van podcasts en meer!Dat is wat je van Yuna Sky kunt verwachten! Wij helpen je graag aan meer naamsbekendheid, jouw merk verdient aandacht! Laten we samen werken aan jouw succes!"
Adres: 8256 Biddinghuizen
Telefoonnummer: 0638015277
Stad: Biddinghuizen
Postcode: 8256


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SDAT SDAT 325 meter
Partager BV Partager BV 678 meter Let's share knowledge !
Recensies
Moeizaam en teleurstellend proces. De dame van YS hebben communicatie hoog in het vaandel, maar zijn hier zelf heel slecht is. Veel 'Ja maar', 'dit gaat boven de offerte', 'is niet volgens afspraak' enz. Komen zelf planning en afspraken slecht na. Beloven veel, maken weinig waar en vragen hier wel veel geld voor. Ontvangen en verwerken feedback slecht. Denken te weinig vanuit opdrachtgever en gaan niet voor 100% tevredenheid. We hebben samen met hen o.a. een website gemaakt waar we uiteindelijk tevreden over zijn. Hierin zit echter veel werk en tijd van ons zelf. Marketingonderzoek was niet gedegen uitgevoerd en op verkeerde moment in het proces. Heb gevraagd en beloofde ontzorgen van deze vereniging is weinig waargemaakt. Voor ons ook een mooi leerproces om duidelijkere verwachtingen te communiceren, afspraken te maken en deze concreet SMART op papier te zetten. Echter nooit meer met deze partij...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid