facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yummie-Africana

Yummie-Africana

Info

You are most welcome to Yummie-Africana, where our speciality is a delicious and original dish prepared with love and passion inspired by the fantastic flavours from all across Africa. We serve lunch and dinner with African blessings! We do catering too!

Adres: Nieuwstraat 5, 6701 DE Wageningen
Telefoonnummer: +31657850529
Stad: Wageningen
Route: Nieuwstraat 5
Postcode: 6701 DE


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 22:00
Dinsdag: 13:00 - 22:00
Woensdag: 13:00 - 22:00
Donderdag: 13:00 - 22:00
Vrijdag: 13:00 - 22:00
Zaterdag: 13:00 - 22:00

Recensies
Nu al 2x heerlijk gegeten in het restaurant. Het is echt een familie bedrijf met hoge gunfactor. Eten wordt vers gemaakt en daar moet je dan ook op wachten. Bediening wordt gedaan door familie en ik vind het niet erg om dan zelf ook een keer op te staan en extra drinken te vragen. Smaak van eten is voortreffelijk en tegen een hele schappelijke prijs. Kinderen zijn ook welkom! Kindvriendelijkheid: Alle ruimte voor kinderen om op ontdekking te gaan. Geen probleem om glas water te krijgen en weinig wat ze stuk kunnen maken.
Eerlijk gezegd. De eten was echt niet lekker. Kip was heel droog. Rijst leek alsof het magnetron rijst was. En de gerecht dat ik had de vlees stonk vies. Sorry maar nooit meer.
Om 19:00 konden alle voorgerechten al niet meer besteld worden en ook de helft van de overige hoofdgerechten waren al op. Na toch besteld te hebben moest er 2 uur gewacht worden op het eten. Dan open je de verpakking zie foto, we kozen afhaal, de andere gerechten waren voller om dan een slap aftreksel van lauwe bonen, rijst en pezig vlees te krijgen met aangebrande bakbanaan. Was het geld 14,50 pp zeker niet waard. Maarja, wat wil je dan ook als de zaak gerund wordt door 2 man totaal. Zelfs voor de helft van de prijs raad ik je aan gewoon lekker ergens anders te gaan eten. De muziek was wel leuk.
Geweldig eten. Sympathiek en hulpvaardig personeel. Leuke huiskamer achtige ambiance. Ik kom hier zeker terug.Eten: 5/5
Sfeervol woonkamer gevoel. Authentiek Afrikaans eten. Wij hebben genoten en vinden het zeker voor herhaling vatbaar.Eten: 4/5
Twee keer afgerekend, misbruik gemaakt van de situatie.ik ga er werk van maken als het niet snel op mijn rekening staat.
Het eten soms wat flauw maar een aantal dingen was lekker, maar jammer dat het weinig was. Ook de bediening kwam niet even vragen af we nog wat wilden drinken, eten etc. We waren met 5 personen en hadden het meest uitgebreide menu. Vooraf kregen we samosa en gebakken banaan. Vooral de banaan was erg lekker. Daarna bonen, een gestoomd deeg met spinazie, pindasaus en wat kipkluifjes uit de oven. Geserveerd met rijst in tomatensaus en witte rijst. Dat was het, geen gestoofd vlees, geen gegrild vlees etc. Wat een tegenvaller., we zijn vertrokken met het gevoel veel te veel te hebben betaald... En nog trek ook. Niet en plek om terug te keren.
Heerlijk gegeten.
We wisten voordat we hier kwamen niet wat we moesten verwachten want we zijn niet bekend met de west-afrikaanse keuken, maar we hebben erg lekker gegeten. Ook is het niet al te duur, echt een aanrader om eens heen te gaan!
Eten was echt heel lekker, rund pindasaus met rijst, en gebakken banaan met bonen. Het duurde wel erg lang maargoed het moest dan ook nog helemaal vers gemaakt worden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid