facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yumi

Yumi
Adres: Kerkstraat 304, 6441 BM Brunssum, Nederland
Telefoonnummer: 045 525 2707
Staat: Limburg
District: Brunssum
Stad: Brunssum
Route: Kerkstraat
Huisnummer: 304
Postcode: 6441 BM


Openingstijden

maandag: 16:00–22:00
dinsdag: Gesloten
woensdag: 16:00–22:00
donderdag: 16:00–22:00
vrijdag: 16:00–22:00
zaterdag: 13:00–22:00
zondag: 13:00–22:00

Recensies
Bij binnenkomst kregen we niet eens uitleg over de gang van zaken. We hebben 15 minuten aan tafel gezeten voordat we begrepen dat je de drank zelf moest halen. We zaten met 5 personen aan tafel en kregen een klein model tablet wat bijna niet werkte. Toen kregen we de tweede tablet die ook niet werkte. Naar vierde persoon viel deze ook uit. Ik ben naar de balie gegaan om hulp te vragen. We konden een nieuwe tablet krijgen maar de bestelling die we gedaan hadden zou dan weer vervallen. Hier hadden we geen zin meer in. Ik vraag dus om de rekening maar de baas zij van een grote afstand of we konden wachten. Ik heb voor 3 consumpties 10 euro op de tafel gelegd en we zijn vertrokken. Wat een tent. Van daaruit zijn we naar Izummi Roermond gegaan. Neem gerust de moeite om daar heen te gaan. Zie onze revieuws met foto’s. Het is de moeite waard. Maar in Brunssum nooit meer
Vandaag op valentijnsdag gereserveerd om half 8 bij Yumi. Bij binnenkomst hoorde we personeel en klanten al klagen. Met goede hoop gaan zitten. Tafel was niet gedekt, maar personeel gaf aan dit te komen doen. Helaas pas na meerdere keren vragen het servies gekregen. Koelingen waren niet vol en laat staan de glazen of rietjes die er niet stonden. Na een uur van wachten en maar één gerecht krijgen, zijn we naar de balie gelopen. Hier netjes aangegeven dat we hier echt niet voor gaan betalen. Wij kregen een niet gemeende sorry... voor ons dus nooit meer Yumi!!!
Met mijn vriendin vandaag uitgegeten, heerlijk eten, goed prijs en drankje is al inclusief. Vriendelijke personeel. Kom zeker terug!!!
Sushi is vers en altijd genieten. Het eten komt snel en het personeel is vriendelijk.nnZelf ga ik met mijn kinderen iets eerder. Dan is het wat rustiger.nnWe eten eigenlijk alleen maar hier sushi. Dan weten we zeker dat het elke keer lekker is!
Ik kom hier regelmatig met vriendinnen en wij zijn erg tevreden over het eten, de service en zeker ook de sfeer. Erg leuk personeel en zeker aan te raden!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid