facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yuen's Oriëntal

Adres: Noorderhagen No 9 , Enschede 7511 EJ, NL
Telefoonnummer: 06 53911887
Stad: Enschede
Route: Noorderhagen No 9
Postcode: 7511 EJ


Openingstijden

Woensdag: 18:00-00:00
Donderdag: 18:00-00:00
Vrijdag: 18:00-00:00
Zaterdag: 18:00-00:00


op zoek naar gerelateerd: yuens, vietnamees restaurant enschede, yuen's oriëntal menukaart, aziatisch restaurant enschede, restaurant enschede, dim sum enschede, yuzu enschede, aroy-d enschede
Recensies
Vanavond een 3 gangen menu gehad... Het smaakte allemaal verrukkelijk..., de rendang was subliem
Eten was lekker...maar niet speciaal bijzonders. Dus, in verhouding met prijs een beetje aan het dure kant. Bediening was raar pretentieus afstandelijk tegen ons toen we binnen kwamen. Later, denk ik, had ze goed bedacht over haar gedraag dat ze dan te beleef werd...dat was ook raar! De twee sterretjes geef ik aan de kok die het lijkt een rustige vriendelijk persoon zijn. Zou niet zo snel terug komen....
Als je hier gaat eten zal je niet teleur gesteld worden goeie zweer en een goede kok die allerlei gerechten maakt met passie en de smaken van het eten vooral de curry's zijn echt geweldig . En Charlotte is een prima gastvrouw die vertelt wat over de gerechten en ook laat zij je er thuis voelen. Een goed team dat goed op elkaar is ingespeeld dus wij gaan zeker weer.
Heerlijk eten en een super sfeer! Altijd fijn om daar te eten, ze praten vol passie over de verschillende gerechten
Voor de zoveelste keer werden we met open armen onthaald. Het blijft zoiets als thuiskomen. Een feest om hier te mogen eten! Je mag niet met een volle mond praten, maar anders zou ik in zingen uitbarsten. Tot de volgende keer, in de hoop ook u, lezer, te mogenontmoeten!
Vriendelijke bediening en zeer smakelijk eten, losjes gebaseerd op de Aziatische keuken denk bijvoorbeeld aan dim sun en curry Eten komt in de vorm van verassingsmenu's waarbij je alleen kan bepalen hoeveel gangen je wil hebben. Je kunt van tevoren aangeven als je iets niet wil/lust/mag. Als je veganist bent is het handig om dit een dag van tevoren aan te geven.
Wat een genot, elke keer weer! Ik zou willen dat ik 10 sterren zou kunnen geven! De ontvangst is zoals altijd uiterst vriendelijk, het eten met liefde bereid en de wijnen uiterst smaakvol geselecteerd. Dit is hoe een avondje uit me je partner hoort te zijn!
We zijn hier al regelmatig geweest de afgelopen jaren. Altijd heerlijk, top gerechten en vriendelijke bediening. Er is beperkte keuze, maar gewoon eten wat de pot schaft want het is toch super. Mits je van de aziatische keuken houdt.
Heerlijk eten! Het hoofdgerecht bestond uit vijf kleinere gerechten Thais, Chinees etc. De gastvrouw en -heer tevens kok waren erg vriendelijk en warm. Ikzelf eet geen vlees en hou niet van te scherp eten en hier werd zonder problemen rekening mee gehouden. Zeker voor herhaling vatbaar!
Heerlijk eten en aardige bediening! Eén van de beste Aziatische restaurants die ik ken. Laat je verrassen door de kok, je zult niet teleurgesteld worden. Natuurlijk kan je aangeven waar je niet van houdt. Altijd gezellig!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Yuen's Oriëntal.

Enschede aziatisch fusion

openingstijden, locatie, vervoer. Noorderhagen No 9 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Yuen's Oriëntal adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Yuen's Oriëntal. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Yuen's Oriëntal delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hu's Garden Hu's Garden 1 km 1x nooit weer! Met vrienden tijdens kerst hier gegeten. Vooraf een ronde tafel met dr...
Sensazia Sensazia 4 km Heerlijk gegeten, veel variatie, snelle service, ga je wokken neem nummer 4. pikante ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid