facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yrea's Style

Yrea's Style

Info

Yrea's Style is voor jonge meiden en voor dames die zich bezig houden met de laatste trends op het gebied van fashion en beauty.

Adres:
Stad: Amersfoort



op zoek naar gerelateerd: Vestimi Amersfoort
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pomadefabriek Pomadefabriek 567 meter Een goed gestyled kapsel staat of valt met het gebruik van de juiste pomade. Shop bij...
Hobbyou Hobbyou 1 km Na bestelling en betaling werd het stil. Heel erg stil. Geen producten ontvangen en g...
Showmycollection.com Showmycollection.com 4 km Display materialen voor verzamelaars en detectorzoekers en materialen voor het schoon...
Sites51 Sites51 6 km Wij werken vanuit Consigo Online Marketing al geruime tijd samen met Sites51. Zij zij...
Recensies
Art of charcoal workshop gedaan bij Weber original store. Super leuke middag/avond gehad. Heerlijk gegeten en veel nieuwe kennis op gedaan.
Erg leuk om te doen,en leerzaam‍.
Mooie winkel, hebben groot assortiment. Dat ik binnenkwam werd ik meteen vriendelijk aangesproken door een medewerker waardoor ik snel had wat ik moest hebben. Het was er lekker rustig gek hè, buiten het bbqseizoen.
American style BBQ workshop gevolgd in Amersfoort. Echt enorm lekker gebarbecued, goeie uitleg van Yorick en heerlijk gegeten. Aanrader voor iedereen die meer wil doen met z'n Weber.
Mijn spatel van Weber was stuk gegaan. En ik was de bon kwijt. Ben toch terug gegaan, en er werd totaal niet moeilijk gedaan. En ik kreeg gelijk een nieuwe zonder vragen wat er was gebeurd. Heel erg bedankt daar voor. Tot de volgende keer
Fijne winkel zeg! Zeer aardige verkoper! Ben naar huis gegaan met een fijne Grill en een goed gevoel!
Gastvrij en professioneel, erg mooie winkel. BBQ workshop ontvangen met een grote groep, wat echt een leuke avond uit maakte. Lekker vlees, gepassioneerde koks en mooie ambiance.
Nadat ik bij de winkel “alles voor bbq” alles behalve klantvriendelijk ben behandeld, ben ik doorgereden naar de weber store. Wat een verademing! Behalve dat ik goede tips, trucs en advies heb gekregen is het assortiment gigantisch! De volgende keer rij ik één streep gelijk door naar deze winkel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid