facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor YourTravel agent Sanny Dane

YourTravel agent Sanny Dane

Info

Geen tijd om je vakantie uit te zoeken? Kijk hier, je persoonlijke reisagent. Ik ontzorg je bij de keuze van de perfecte vakantie waar en wanneer je wilt.

Geschiedenis

Sinds januari 2016 ben ik de trotse eigenaar van Your Travel Sanny Dane. Gevestigd aan de Wagnerlaan 17 in Nieuw Vennep.

Vanaf nu kun je bij mij terecht met al je wensen op het gebied van reizen. Al bijna 18 jaar verzorg ik voor heel veel klanten mooie herinneringen.
* persoonlijke aandacht, direct contact
* 24/7 bereikbaar
* Aangesloten bij ANVR en SGR
* Mij inschakelen scheelt je heel veel tijd
* Ik kom langs wanneer het jou uitkomt
* Niet duurder dan internet

Adres: Wagnerlaan 17, 2151 GV Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: 0031614479621
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Wagnerlaan 17
Postcode: 2151 GV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Face2Face Travel / Michon Keuken Face2Face Travel / Michon Keuken 227 meter Travel Manager bij Face2Face Travel, een vernieuwende organisatie met meer mogelijkhe...
Travel Counsellor Bianca Brouwer Travel Counsellor Bianca Brouwer 881 meter Je droomreis boeken? Van strandvakantie tot verre reis,van wintersport tot stedentrip...
D-reizen D-reizen 1 km Goed reisbureau met goede adviezen We boeken hier al wat jaartjes hier Donna, ik laat...
The Travel Club / Monique Duwel The Travel Club / Monique Duwel 1 km Top advies, leuke reizen!
TravelHunter TravelHunter 3 km TravelHunter jaagt naar de goedkoopste vakanties. De beste aanbiedingen worden op de ...
Valet Parking Service Valet Parking Service 8 km Veilig en vertrouwd parkeren op nog geen 3 minuten van Schiphol!! Met ruim 25000 tevr...
Recensies
Sanny heeft voor ons een heerlijke week in zuid Portugal georganiseerd. In de buurt van Albufeira hadden we een mooi huis in een rustige vakantieplaats. Er was veel om te zien in de omgeving waarvoor Sanny ook voor ons een auto heeft geregeld. Het was een mooie en zonnig Kerstvakantie. Dank je wel, Sanny!!
Sanny heeft voor ons al vele reizen geregeld en ook deze keer naar Kiilopää in Finland was het helemaal fantastisch. Een paar uurtjes vliegen en dan in een prachtig winters landschap uitkomen. Wij hebben gekozen om naar Fell Centre te gaan wat echt in de natuur is. Excursies worden van daaruit geregeld door Lapland safaris. Echte aanraders zijn sneeuwscooteren en husky honden safari, maar voor liefhebbers zijn er nog veel meer excursies zoals rendieren, ijsvissen, etc. Verder is er veel gelegenheid tot wandelingen en langlaufen op parcours die speciaal worden onderhouden en duidelijk worden aangegeven. Huisjes zijn er in verschillende vormen waarbij een eigen sauna en open haard tot de mogelijkheid behoort. Deze vakantie is echt een aanrader.
Wat een fantastische reis heeft Sanny ons aangemeten. We hebben genoten! Alle informatie die we nodig hadden was ruim op tijd binnen. Sanny regelt alles top, hierdoor hoef je alleen nog te genieten van je vakantie! Wij kunnen niet wachten tot onze volgende vakantie door Sanny geregeld in November!
Door goed naar ons te luisteren heeft Sanny voor ons het allerbeste 4-sterren hotel geboekt dat bij ons paste. Niet midden in de drukte, maar wel op loopafstand van het vertier. Slechts een weg scheidde ons van het brede strand. Het ontbijt- en dinerbuffet was enorm uitgebreid. Het entertainment zeer gevarieerd. En de huurauto die we konden ophalen en terugbrengen op de luchthaven was fantastisch. Alle papieren waren tip top in orde. Sanny leverde een super service !!!
Sanny heeft een bijna onmogelijke zoekopdracht mogelijk gemaakt. Ongelovelijk! Helaas was het dit keer voor ons iets boven budget. Toch zijn wij erg onder de indruk van de service en het feit dat zij toch een vakantie heeft kunnen vinden die aan al onze eisen wensen voldeed. Om deze reden 5 sterren voor Sanny Dane.
Fijne service, goede vakantievoorstellen en altijd vriendelijk. Ik vind het elke keer weer erg prettig als Sanny onze vakantie uitzoekt en regelt.
Super leuk vakantie gehad in Israël eilat! Top geregeld weer sanny Op naar de zomer vakantie Gr Nancy
Super vakantie gehad en was top geregeld! Sanny Dane: bedankt!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid