facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor YourTravel agent Miriam Tensen-Enzerink

YourTravel agent Miriam Tensen-Enzerink

Info

Welkom op mijn facebook pagina. Voor elke vakantiewens kunt u bij mij terecht.

Geschiedenis

Niet meer dagen lang speuren op het internet, geen stapels reisgidsen meer doorspitten of uren wachten op het reisbureau. Het kan zoveel makkelijker, vanaf nu ben ik graag uw Travel Agent. Het is voor mij een uitdaging om voor u de juiste bestemming te vinden en om van uw voorgenomen reis een mooie levenservaring te maken. Dit kan op afspraak bij u thuis, op uw kantoor of een andere gewenste locatie. Voor uw weekendje weg tot complete wereldreis en van low budget tot super-deluxe reizen, u bent bij mij aan het juiste adres.



"Als persoonlijk reisadviseur en ondernemer kun je mij altijd bellen of mailen. Op afspraak werk ik ook in de avonduren en op zaterdag. Uw voordelen: Uw eigen persoonlijke reisadviseur * Altijd bereikbaar * De beste reis voor de beste prijs * Van pakketreizen tot maatwerkreis * Van stedentrip tot wereldcruise * Uitgebreid aanbod van gerenommeerde reisorganisaties wereldwijd * Daarnaast regel ik ook voor u: huurauto, transfers, excursies. Your Travel is aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en IATA, voor uw financiële zekerheid. Neem voor een onbezorgde en niet te vergeten reis contact met mij op."
Adres: Te Kieftestraat 9, 8151 BN Lemelerveld, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0610673846
Stad: Lemelerveld
Route: Te Kieftestraat 9
Postcode: 8151 BN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 12:00
Woensdag: 09:00 - 12:00
Vrijdag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gulden Vlier Gulden Vlier 333 meter Lees meer over onze avonturen op de Gulden Vlier
Camping de Vos Camping de Vos 421 meter Gingen hier naartoe voor een a twee dagen bleven uiteindelijk 2 weken wat een fijne c...
Recensies
Nienke heeft voor ons gezin een geweldige reis naar IJsland georganiseerd, alles was tot in de puntjes geregeld. Zonder haar geweldige kennis hadden we nooit kunnen zien en doen wat we nu hebben mogen beleven. In een woord: fantastisch!!!
Matala op Kreta is een heel authentiek kretenzer dorp aan de zuidkust. We hebben het erg naar ons zin gehad.
Nienke heeft onze reis naar Noorwegen perfect geregeld. Contact met haar verliep erg prettig en vlot. Als we weer een reis gaan boeken doen we dat weer bij haar. Nienke nogmaals bedankt!!
Nienke schrijft dienstverlening met een hoofdletter. Ze kan goed luisteren en geeft goede tips. Vervolgens regelt ze alles perfect met de reisorganisatie met wie ze samenwerkt. Onze reis naar Noorwegen was fantastisch, alle reserveringen; bootovertochten, hotels en activiteiten, waren goed gepland. Nergens hebben we problemen ondervonden, dat hoor je niet vaak. Kortom een zeer prettig en vriendelijke tussenpersoon.
Wij zijn bijna een klein weekje terug van het levendige Kusadasi, Turkije. We hebben enorm genoten, geproefd en gezien.. mooie stad!! Nienke, Een fijne reisagente die voor alle vragen klaar staat, en zelf heerlijke bonbons meeneemt bij het afgeven van de tickets. Wat een lekkere service!
Wij zijn in de meivakantie heerlijk een week in Lissabon geweest. Nienke had het goed geregeld en een fijne, kleinschalige B&B voor ons gevonden. Dit was de eerste vakantie die Nienke voor ons had geregeld, maar we komen zeker terug! Het is zeer te waarderen dat ook bij zo'n wat "kleinere" vakantie Nienke alle tijd neemt en moeite doet om dit tot in de puntjes te verzorgen. Echt een aanrader dit persoonlijke reisbureau!
Echt een reis die je van je bucketlist kan afstrepen, fantastische droomreis naar Finland gehad. Vlucht, huisje met alles erop en eraan, excursies, super goed geregeld dus echt alleen maar genoten! Dankjewel Nienke voor het regelen en het beantwoorden van vragen die we tussendoor nog hadden, je hebt ons echt goed geholpen. We zullen je zeker ook bij anderen aanraden!
Wij hadden de Parels van de Oostzee cruise geboekt van de Holland America Line bij Nienke. Perfect geregeld allemaal door haar . Als client heb je de volledige aandacht van haar. De reis is perfect verlopen, snelle in en van boord gaan zeer goed eten en prima personeel. Wij hebben een heerlijke cruise gehad .
Door de uitbraak van de Corona pandemie was onze geplande motorreis naar Schotland in 2020 niet mogelijk. Dit jaar hebben wij alsnog de trip kunnen maken waarbij Nienke als reisconsulente voortreffelijk werk heeft verricht. De gehele organisatie van deze reis hebben wij aan haar overgelaten en alles klopte tot in de puntjes. Als ik aan Nienke denk, dan denk ik aan: "onbezorgd op vakantie gaan!"
Onze vakantie naar Gran Canaria afgelopen kerstvakantie was prima geregeld door Nienke. Alles was in orde, ze heeft goed naar onze wensen geluisterd en is actief in het geven van tips. Goede voor en nazorg, een belletje bij terugkomst hoe het is geweest is top! Kortom, wij kunnen Nienke zeker aanraden voor het verzorgen van je vakantie naar welke bestemming dan ook!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid