facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor YourFX B.V.

YourFX B.V.

Info

YourFX the Special FX Professional.


Geschiedenis

Special effects, onmisbaar tijdens een spraakmakend evenement. Licht en geluid zijn de basis van een goede show, maar het publiek gaat pas echt los als er special effects aan toe worden gevoegd. YourFX kan de volledige show faciliteren voor u als professional, maar u kunt bij ons ook terecht voor losse verhuur. Door de juiste combinatie van vuur, confetti, streamers ,co2-effecten, water fonteinen of laser verrast u het publiek keer op keer en brengt het evenement tot een hoogte punt.

Voor de Nederlandse markt is yourFX de verhuur specialist in special effects apparatuur. Welke te gebruiken zijn voor het verzorgen van spectaculaire shows bij events, concerten, tv shows, openingen en bedrijfsfeesten.

Bij ons staan kwaliteit en service voorop !

Doordat wij gaan werken met alleen maar A-merk producten is de kwaliteit van de apparatuur gegarandeerd.

Onze service zal ver gaan en dat moet ook in de evenementen branche. Dat betekend, wij staan 24uur per dag voor u klaar!

Bij ons kunt u apparatuur ophalen, ook buiten de standaard kantoor tijden. Moet iets last minut bezorgd worden ? Ook dat is geen probleem.

Adres: Ewinkel 14 B, 5431 ND Cuijk
Stad: Cuijk
Route: Ewinkel 14 B
Postcode: 5431 ND



op zoek naar gerelateerd: Explo Flame
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dutch Diamond Technologies BV Dutch Diamond Technologies BV 873 meter Advanced diamond products for high-tech applications.
Seeit Eventsupport Seeit Eventsupport 1 km evenementen dienstverlening
Aben Reclame Aben Reclame 2 km Zeer professioneel bedrijf. Goede prijs/kwaliteits verhouding. Het resultaat was verb...
BCP Bouw BCP Bouw 2 km Vertaald door Google U kunt zeker zijn van uw bouw Origineel يمكنك ان تكون مطمئن عن ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid