facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Your Style Lab

Your Style Lab

Info

Your Style Lab ontdekt en creëert samen met jou je persoonlijke stijl. Wij adviseren op gebied van Personal Presence, Branding en Styling.

Geschiedenis

Your Style lab helpt je met het creëren en vinden van je eigen stijl via je persoonlijke Stylepaspoort en (online) personal shopping diensten.

Adres:
Telefoonnummer: 0652353761
Stad: Hank


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Friseur Style Karlsruhe, Bio Friseur Karlsruhe, Friseur vegan Karlsruhe, Friseure Rüppurr, Friseur Karlsruhe Online Termin, Friseur Preise Karlsruhe, Friseur ostendorfplatz, Haarkreativ
Recensies
Ik ben Zoooo blij met mijn Rain Couture jas! Prachtige stijlvolle jas die ook nog eens erg praktisch blijkt! Met een grote glimlach op mijn gezicht liep ik door de stortregen mijn hond uit te laten! Ilona verkoopt mooie merken die ook duurzaamheid nastreven. Lab of style is een heerlijke winkel met een fijne, gezellige sfeer! Naast mooie kleding kun je er ook geweldige accessoires en cadeautjes vinden. Echt de moeite van een bezoek waard! Bovendien hebben de fantastische eigenares en haar prachtige dochters altijd goede adviezen en verrassende ideeën!
Met een blij gevoel ging ik naar huis na mijn bezoek aan Lab of Style. Ilona ontving mij vriendelijk met verse kruidenthee en kon mij goed adviseren in de kledingkeuze. Ik ben erg te spreken over de service en vriendelijkheid en de kleren die ik gekocht heb passen helemaal bij mij en draag ik met veel plezier. Ik kom zeker terug!
Mooie merken en behulpzame dames. Topje gekocht, tips erbij over kleuren combinaties en styling. Spaarsysteem voor korting met losse kaartjes, is nu al kwijt - dat kan makkelijker.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid