facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Your Italian deli

Your Italian deli

Info

Quality coffee, wines and prosecco, pasta, porcini mushrooms, spices and others delicacies, organic, vegan and gluten-free products.
Sign up for our newsletter and receive € 5 off your next order !

Adres:
Telefoonnummer: +31631912416
Stad: Heiloo


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IJssalon Pinoccio IJssalon Pinoccio 964 meter Het ijs wat je hier koopt, vind ik het lekkerst. Beter dan op de kennemerstraaatweg ...
Recensies
Dit restaurant gevonden tijdens een weekje vakantie in Egmond-Binnen. Vriendelijke ontvangst door de eigenaresse. Er is een ruime menukaart aan keuzes. We hadden als voorgerecht Onion Bhajee en Samosa. Als hoofdgerecht een vegetarische Dewani Handi en een Chicken Khara. Je kan merken dat het eten met zorg en passie wordt klaargemaakt. Smaakte echt heerlijk! Hier wil ik zeker nog terugkomen.
Erg lekker! In omgeving Alkmaar zeker het meest smaakvolle indiaas restaurant. Authentieke smaken, stevig gekruid. De chicken Bhuna is echt een aanrader!Eten: 5/5
Deurali is een aanwinst voor Heiloo. Een van de beste restaurants. Als je van echt lekker pittig houdt is de Madras een aanrader persoonlijke favoriet. Maar alles wat ze maken, wordt met veel aandacht en finesse bereid. De smaken van Buthan/India/Nepal komen je hier tegemoet en zullen je niet teleurstellen. Ongeveer elke kans die mijn vriend en ik krijgen om hier te eten of te bestellen pakken we met beide handen aan. De staf is vriendelijk en warm, echt super aardige mensen!
Als je opgelicht wilt worden moet je hier zeker gaan eten...! Kerstdiner bleek een heel simpel en zeer matig buffet terwijl geadverteerd wordt met uitgebreide menukaart, niet dus... En dan ijskoud 40 Euro per persoon daarvoor durven vragen. Schandalig en gelijk onze Kerstavond verpest...! Hoe durven ze... Time to have a look at restaurants where they serve a real Christmas dinner and learn from it!. Merry Christmas!
Wat was het allemaal weer heerlijk!!! En zo lief de restjes mee in een goodie bag en een gratis toetje!!! Morgen nog een keer nagenieten!!!Eten: 5/5
Voor gerechtjes van rond de twintig euro per persoon verwacht je wel wat. Helaas een karig bakje droge kipstukjes, daarnaast een bakje groene curry en rijst welke je voor betreffend bedrag moet delen met een ander persoon. Zeker het geld niet waard. Vooral niet na een uur wachten.
Uitstekend gegeten hier, het eten was echt heerlijk, goed bereid, goed gekruid, voortreffelijk. Ook een grote keuze aan gerechten, zowel vlees, vis als vegetarisch. En heel vriendelijk personeel. Ga zo door!
Lekker gegeten. Was zeker niet te pittig. Vriendelijke bediening Eten: 5/5
Zaterdag 7 januari 2023 hebben wij met 6 personen mogen genieten van de Nepalese keuken in het restaurant Deurali. Het was voortreffelijk!
We hebben heerlijk gegeten in dit gezellige restaurant! Een bijzonder vriendelijke eigenaar en zijn vrouw. Heel erg bedankt voor de fijne avond! Parkeren: Vlakbij parkeren is mogelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid