facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Your International

Info

Taal- en tekstoplossingen voor Agencies. Your International zet vertalers, copywriters en proofreaders in om jouw bedrijf te ondersteunen.

Geschiedenis

We offer professional translations: Your International translates your documents for a standard fee of €0,07 per word.

The standard fee makes offers and quotes superfluous. More time for us to translate, less waiting time for you!

Our translators are located all over the world. We solely work with professional native speakers with heaps of international experience and language skills.

Your documents are translated professionaly according to your wishes and style, we ensure that you are able to maintain personal contact with your personal translator!

Adres: PC Staalweg 12, 3721TJ Bilthoven
Telefoonnummer: +31616100241
Stad: Bilthoven
Route: PC Staalweg 12
Postcode: 3721TJ


Recensies
Denken goed met je mee, reageren snel en leveren goed vertaalwerk af. Zeker aan te bevelen!
Bijzonder professioneel, kundig en goed werk! Ik zou "Your International" een ieder aanraden!
Snelle en aangename manier van werken. Zeker voor herhaling vatbaar in de toekomst!
Door goed door te vragen, achterhaalt Casper wat 'the need is'. Vanuit deze gedachte maakt hij de vertaalslag naar vertalingen van deze tijd die aansluiten op de doelgroep.
Als je iets vertaalt moet hebben moet je hier gewoon zijn.
Casper is keiharde werker! Hij komt zijn beloftes na en levert kwaliteit. Goede en moderne vertalingen, gericht op de doelgroep! * Voor mijn start-up heb ik Casper ingeschakeld om de teksten te schrijven.
Casper van Your International is een fijn en energiek persoon om mee samen te werken. Hij is dan ook betrokken, nieuwsgierig en doet dit altijd met passie voor taal.
Fijn bedrijf om mee te werken. Vriendelijk en deskundig!
Uitstekende ervaringen met Your International. Top vertalingen voor een goede prijs! En daarbij staan ze ook altijd klaar om je antwoord te geven op eventuele vragen die je hebt. Snelle en goede service! Zeker aan te raden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid