facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Your Business Online

Your Business Online

Info

Wij helpen bedrijven met het opzetten en uitvoeren van een succesvolle social media marketing strategie! www.yourbusinessonline.nl/

Geschiedenis

Your Business Online helpt bedrijven met het opzetten van een social media strategie. Door onze specialisatie in online marketing en branding weten wij uw bedrijf op de juiste manier onder de aandacht te brengen.

Waarom social media ?

Sociale media is alleen interessant voor consumenten. Dit is een vaak gehoorde opmerking van MKB-ondernemers. En er zit een kern van waarheid in.
Door de vele voorbeelden van bedrijven die sociale media succesvol inzetten richting hun consumentenpubliek, zou je de conclusie kunnen trekken dat voor B2B het onderwerp niet interessant is.
Niets is echter minder waar. Er zijn minimaal 3 redenen waarom u als ondernemer wél moet kijken naar de mogelijkheden die de online netwerken u bieden.
De eerste is uw online naamsbekendheid en reputatie, de tweede is de opkomst van vergelijkingssites en de derde is het verhoogd online verkeer richting uw website.

Wij zijn actief maar niet interessant waarom ?
• Ze worden niet actief bijgehouden
• Er staan alleen maar promotieboodschappen op
• Ze maken geen connectie
• Ze zijn helemaal niet vernieuwend en sociaal




"Social media zijn onmisbaar in een eigentijdse communicatiemix. Your Business Online levert de socialmedia-strategie die past bij deze tijd, resultaatgericht en meetbaar in omzetcijfers. Met social media zorgen we voor een groei van het bedrijf en een meer positieve beleving van uw organisatie bij de juiste doelgroepen. Daarnaast bieden social media de mogelijkheid om interactie te creëren en een relatie aan te gaan met de klant. Sterker nog: uw klanten worden uw ambassadeurs en promoten de onderneming zowel offline als online."
Adres: Ambachtlaan 33, 4871ED Etten-Leur, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0768897629
Stad: Etten-Leur
Route: Ambachtlaan 33
Postcode: 4871ED



op zoek naar gerelateerd: YourBusinessOnline, Online Marketing Instagram, Social media marketing bureau, Social media bureau, Facebook marketing, Instagram marketing, Instagram als marketing tool, YouTube Specialist
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
White Lotus Communication White Lotus Communication 1 km White Lotus is a one-person communication company based in The Netherlands, executing...
SocialM-ad SocialM-ad 3 km text photography social media advertorials
Recensies
Wat hebben wij als Els Sells Kapsalon-Meubilair geluk dat wij Your Business Online hebben gekozen als partner om onze social media te beheren. hele korte lijnen qua overleg en informatie delen, vaak persoonlijk en digitaal contact. Hebben goede ideeën en vaak eigen input. Wij weten zeker dat zij ons veel meer klanten en omzet hebben gebracht. Als klant voelen wij ons ook speciaal. Dank jullie wel YBO
Wij werken al +/- 10 jaar samen met Your Business Online. Zeer betrouwbaar en accurate partij. Ze verzorgen voor ons diversen campagnes op social media.Dit tot volle tevredenheid!
We werken inmiddels al een hele lange tijd samen met Your Business Online. Het contact is altijd heel fijn en Sofie, onze contactpersoon, staat altijd open voor vragen of een korte brainstorm. Onze maandelijkse meetings met deze partij ervaren wij als heel prettig, zo houden we elkaar op de hoogte en spelen we snel in op trends!
Ontzettend blij met de samenwerking met Your Business Online. Door de maanden heen is de samenwerking steeds verder versterkt en loopt alles soepel. Onze social media resultaten zijn enorm toegenomen het laatste half jaar tot wel 400% stijging op diverse vlakken in dezelfde periode vóór de samenwerking en daar zijn we blij mee. We hebben zelfs een monteur gehad die solliciteerde omdat hij zoveel toffe content voorbij zag komen dat hij dacht, daar wil ik werken! Complimenten aan de heren en dames bij Your Business Online.
Wij werken al een hele tijd samen met Your Business Online voor onze social media campagnes en zijn daar erg tevreden over. De communicatie verloopt altijd snel en ze denken actief mee over het optimaliseren van de campagnes.
Professionele en jonge organisatie die ons helpt met social media. We werken al 7 jaar met ze samen. De collega's daar zijn pragmatisch en staan voor je klaar wanneer je ze nodig hebt! Zeker een aanrader als je ondersteuning en advies kan gebruiken voor social media.
Zeer prettige samenwerking. Denken goed mee vanuit de klant en komen afspraken na. Ze voelen goed aan wat bij een merk past. Wij hebben voornamelijk contact met Dirk en Roel, de communicatie loopt vanaf dag 1 op rolletjes.
Als zelfstandige heb ik Facebook vaak als 'spoorzoeken' ervaren. Your Business Online heeft me echt goed geholpen mijn weg te vinden!
Al jaren tevreden klant bij dit topbedrijf! Staan altijd voor je klaar en denken mee om goede social media campagnes te voeren. Aanrader!
YBO denkt altijd goed mee met onze campagnes en is pro-actief in het bedenken van nieuwe strategiën en mogelijkheden om ons bereik te vergroten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid