facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor your.bodytec

your.bodytec

Info

Bij your.bodytec kun je terecht voor een fullbody workout van slechts 20 minuten d.m.v. EMS training (Elektro Muscle Stimulation).

Naast bodytec kun je terecht voor begeleiding bij voeding door een diëtist, coaching en personal training



"Persoonlijke aandacht en coaching staan bij ons hoog in het vaandel. Naast bodytec bieden we begeleiding bij sport, voeding en leefstijl en houden we van gezelligheid. Mocht je nieuwsgierig geworden zijn? Boek gerust een proefles!"
Adres: 's Gravendijckseweg 33 C, 2201 CZ Noordwijk
Telefoonnummer: 0628079623
Stad: Noordwijk aan Zee
Route: 's Gravendijckseweg 33 C
Postcode: 2201 CZ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Bodytec prijzen, Bodytec nadelen, Bodytec Lisse, Your Health Hub, EMS training
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Paaldansen Noordwijk Paaldansen Noordwijk 2 km Paaldansen is een leuke en afwisselende manier om met je lichaam bezig te zijn. Door ...
Powerkite School Powerkite School 2 km Super gave dag hebben we gehad. Goede uitleg en begeleiding van o.a Daan. Daarna aan...
QuizNoordwijk QuizNoordwijk 3 km QuizNoordwijk organiseert elke woensdag een gezellige maar uitdagende pubquiz in Bar ...
Fluks Beachkorfbal Fluks Beachkorfbal 4 km Al jaren een prachtig voorbeeld van hoe mooi sportief verenigingsleven kan zijn.
The Strand Langevelderslag The Strand Langevelderslag 10 km Mooi zandstrand zonder beachclubs of strandtenten op het strand zelf. Daardoor oogt ...
KerstRun Aan Zee KerstRun Aan Zee 10 km Een hardloopwedstrijd met een feestelijk tintje!
Recensies
Wat ik heel fijn vind is dat er gewoon een afspraak is ik kan het niet maken om de training af te zeggen, dus ga ik gewoon. Een mooie stok achter de deur. Bovenal hoef ik niet na te denken over welke oefeningen ik moet doen en word ik gecorrigeerd in mijn houding door Manon. En naar mijn idee word ik er al na 4 keer sterker van en merk ik dat in mijn hardlopen.
Sinds September 2019 aan het sporten bij Your.Bodytec en ik ben nog steeds enthousiast! Tijdens de 20 minuten durende training wordt je goed begeleid en gemotiveerd door een trainer en train je maximaal met 3 pers. Ik raad het iedereen van harte aan omdat je tijdens een korte training alles traint en je conditie & kracht in sprongen vooruit gaat!
Ik merkte de laatste tijd dat ik niet meer de motivatie had om te gaan sporten totdat ik bij bodytec kwam. In 20 minuutjes fit worden, de tijd is zo voorbij en het is echt super leuk om te doen. Je krijgt hele goede begeleiding, voelt je nadien ook echt voldaan en ik heb meestal ook goede spierpijn erna. Work in progress!!!
Aangezien ik niet van krachttraining houd maar wel graag m’n spieren wil versterken is deze training ideaal. Het is maar 20 min en erg afwisselend. Je krijgt goede begeleiding door deskundige trainers die je continu tips en aanwijzingen geven zodat je het maximale uit je oefening haalt en blessures voorkomt. Echt een aanrader voor iedereen!
Sinds oktober begonnen bij bodytec.. En zeer tevreden! Super goede begeleiding en trainen zelf is ook zeer effectief, je voelt je fitter en alle spiergroepen worden iedere keer weer getraind, veel minder last van lichamelijke klachten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid