facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Your Best Skin

Your Best Skin
"Wil je er stralend, ontspannen en verzorgd uitzien? Bij schoonheidssalon YourBestSkin in Loenen, vlakbij Apeldoorn, geniet je van biologische Beauty Behandelingen! Gediplomeerd Schoonheidsspecialiste met 15 jaar ervaring in natuurlijke huidverbetering. Relaxen met alle tijd en aandacht voor jouw huidwensen...Altijd inclusief uitgebreide Huidanalyse en persoonlijk Beautyadvies. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in Lash Lift, Wenkbrauwen shapen en Henna brows. Een mooie huid & me-time, in een sfeervolle en knusse beautysalon!"
Adres: , Loenen 7371 AL, NL
Telefoonnummer: 06 10151060
Stad: Loenen
Postcode: 7371 AL



op zoek naar gerelateerd: Total Touch Loenen, Beauty By Merel Loenen, Ayurvedische gezichtsbehandeling, Schoonheidssalon online boeken
Recensies
Wat een top behandeling geeft Marissa, ze is vriendelijk, legt goed uit wat ze doet en hoe alles werkt. Ze laat je op je gemak voelen en haar jaren lange ervaring voel je absoluut terug in de behandeling. Het is niet alleen rustgevend en super voor je huid maar ook gewoon een hele ervaring! Absoluut een aanrader!
Dit was de eerste keer dat ik een gezichtsbehandeling heb gedaan en ik ben blij dat ik naar yourbestskin ben gegaan. Het was een superfijne rustgevende ervaring, waarin goed wordt uitgelegd wat ze gaat doen en wat voor producten er gebruikt worden. De salon had een fijne en rustgevende sfeer, al met al een hele fijne ervaring en ik kom graag snel weer terug voor mijn volgende behandeling!
Heerlijke en persoonlijke behandeling! Marissa heeft en neemt alle tijd voor een persoonlijk advies en een behandeling die op jou is afgestemd. Een echte aanrader!
Superfijne behandeling! Goed overleg over het uiteindelijke resultaat, heerlijke stoel om in te liggen en een superleuke gezellige vrouw! Een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid