facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Young People Coaching

Young People Coaching

Info

Young People Coaching is gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding van hogeropgeleide young professionals, twintigers en dertigers.

Geschiedenis

- Haal je geen voldoening uit je werk?

- Mis je het gevoel daadwerkelijk wat bij te dragen in je functie?

- Breekt het gebrek aan inspiratie in je baan je op?

Het kan ook anders: je hebt een baan waar jij je energie in kwijt kunt. Na een dag hard werken kom je voldaan thuis, je hebt het gevoel dat je echt wat hebt bereikt. Je werkt bij een organisatie die bij je past. Jij kunt je niet meer voorstellen dat je ooit met tegenzin naar je werk ging.

Klinkt dit als een mooie droom? Geloof me, het kan ook voor jou zo gaan.

Young professionals hebben vaak moeite met de eerste stappen op de arbeidsmarkt. Ze weten nog niet voldoende waar hun talenten liggen, wat ze écht leuk vinden en wat voor een organisatie en functie nu echt bij ze past. Kortom, het ontbreekt ze aan de noodzakelijke zelfkennis.

Ik ben als zelfstandig loopbaancoach gespecialiseerd in het begeleiden van young professionals.

Sinds de start van Young People Coaching heb ik honderden twintigers en dertigers geholpen bij hun loopbaanvraag en het vinden van een baan.

Wil jij ook niet langer in je eentje worstelen met het vinden van een passende baan en kun je wel wat hulp gebruiken? Wacht dan niet langer en neem contact met mij op voor een gratis kennismaking! Mail naar [email protected] of bel 06-14024866.



"Best You Oudewater staat voor sporten, zelfontwikkeling en een positieve mindset. Bootcamp, Personal- en Small Group training!Heb jij een drukke baan, een overvolle agenda en weinig tijd, maar wil je wél meer sporten én op een gezonde manier bewegen? Wil jij al tijden fitter worden, je gezonder voelen en je energieniveau opkrikken, en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken?Bij Best You – gevestigd in Oudewater – bieden we die hulp. Door middel van personal training, bootcamps, een frisse dosis motivatie en leefstijl- en mindset inspiratie geven we jou precies het zetje dat je nodig hebt om zélf die stap in de goede richting te zetten.Lees verder over Amoa en de rest van het team op de website."
Adres: IJsselvere 8, 3421 BW Oudewater
Telefoonnummer: +31(0)614024866
Stad: Oudewater
Route: IJsselvere 8
Postcode: 3421 BW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Oud Arlesteyn Oud Arlesteyn 194 meter Oud Arlesteyn | Training en management advies in kwaliteit, veiligheid en MVO.
Recensies
Eigenlijk is Best You veel meer dan alleen Bootcamp. Het is een sportcommunity met veel mogelijkheden om binnen en buiten te sporten. Zelf sport ik 2x per week binnen in de studio vooral kracht training en 2x in de week buiten bootcamp. Bij binnen trainen word ik echt uitgedaagd in kracht training waarin altijd een aantal grote oefeningen centraal staan. Weighted squat, chest press, deadlift, hip thrust etc. Gecombineerd met kleinere oefeningen en een stukje conditie. Bootcamp is lekker buiten sporten in het zonnetje of heel soms in de regen : de combinatie van frisse lucht, lekker buiten zijn en een fijne workout is zowel mentaal en fysiek heerlijk! Alle trainers kijken echt naar wie je bent en blijven je op jou niveau uitdagen. Ook bij een blessure wordt er meegedacht naar alternatieve oefeningen zodat je lekker mee kan blijven trainen. Ik heb in Best You eindelijk een plek gevonden waarin ik al meerdere jaren met plezier sport en mooie resultaten behaal!
Bij Best You kan je meerdere trainingsvormen volgen. Zelf de afgelopen maanden meegedaan aan bootcamp en Personal training op reguliere basis. Ben erg enthousiast over de inhoud van de trainingen en de bevlogenheid van de instructeurs. Bij de bootcamp kan iedereen elk niveau meedoen waarbij de instructeurs voor de uitdaging zwaardere / lichtere variant zorgen, rekening houden met blessures en elke training weer anders maken met veel variatie! Nog een groot pluspunt is dat ze je helpen de oefeningen op juiste wijze uit te voeren. Naast de bootcamp ook op reguliere basis Personal training binnen in het pand van Best You gevolgd. Het grote verschil met de bootcamp is dat hier meer ruimte is voor kracht en grote lifts. De trainers laten je op veilige wijze je grens opzoeken waardoor je heel snel vooruitgang boekt en je je fitter en sterker voelt!
Ik ben heel blij met Best You. Allemaal fijne trainers en yogadocenten met persoonlijke aandacht voor iedereen. Ik was nooit zo sportief maar dankzij het enthousiasme waarmee de lessen gegeven worden, kom ik na elke bootcamples weer met een blij gevoel thuis. De yogalessen zijn voor mij een mooie aanvulling. Best You is voor alle leeftijden !
Iedere week doe ik mee aan de small group training indoor. Ik ben een stuk sterker geworden en heb daardoor veel minder last van mijn rug. Ook hele fijne begeleiding, letten goed op houding en dagen je uit!
Ik ben super blij dat ik Best you heb gevonden . Ze houden goed rekening met je mogelijkheden . Training is goed aan te passen aan jou niveau. Zeer gemotiveerde en goed opgeleide trainers . Ze hebben mij het plezier in sporten na een moeilijke periode terug gegeven.
Fijne persoonlijke sportclub en echt een mooie aanwinst voor Oudewater en omgeving! Door de persoonlijke aandacht is de drempel om te gaan sporten en jezelf uit te dagen een stuk lager. Ga zo door!
Heel fijn om hier te sporten! Je bent zéker geen nummertje maar geven je persoonlijke begeleiding. Ze dagen je uit om alles te geven. Amoa en haar team doen het fantastisch.
De leukste sportclub van Oudewater Nooit gedacht dat ik bootcamp, boxen en gewichtheffen leuk zou vinden Amoa haar enthousiasme werkt heel aanstekelijk. Ik raad iedereen aan om hier te gaan sporten. Tip: duo-training met je partner is echt een aanrader!
Sinds kort sport ik bij Best You en dat bevalt heel goed! Super afwisselende en uitdagingen trainingen, lekker buiten. Ik vind de yogalessen ook heel fijn. De combinatie yoga en bootcamp vind ik top.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid