facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Young Expat School

Info

Moving to NL? YES! can help you find a local or international school in the Netherlands.
School search, Educational Consultancy & Dutch lessons for kids



"Educational consultancy, school searches"

"Nothing is more important than your children than your child's education.We help people moving to the Netherlands, find the right fit for their children’s education in the Netherlands.You have decided to live in The Netherlands and you want to find the right school or pre-school for your child. We guide you during this process. This can either be for a local or an international school.During an information call our educational consultants provide you with information on different schools, explain the differences between the schools/pre-schools and help you make the best choice for your child based upon your preferences.We work with private individuals, international companies and relocation agents.Book your information call!"
Adres: Kromme Pad 5J, 1251 HP Laren, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31614366627
Stad: Laren
Route: Kromme Pad 5J
Postcode: 1251 HP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Larense Montessorischool Larense Montessorischool 459 meter Prachtige school, ik ben d'r van 1960 tot 1964 geweest en heb heel goede ervaringen
OBS De Ploeg OBS De Ploeg 991 meter super leuke school, leuke leeraren en heel erg gezelig.
Kids4Golf Kids4Golf 1 km Stichting Kids4golf is een non-profit organisatie die zich inzet voor de promotie van...
Recensies
Ik heb onlangs gebruik gemaakt van de diensten van Young expat om een ​​geschikte school voor mijn jongens te vinden, en ik ben diep onder de indruk van de ervaring. Vanaf het begin was Eline attent, begripvol en oprecht geïnteresseerd in het vinden van de beste onderwijsomgeving voor onze kinderen. Hun persoonlijke aanpak maakte het verschil. Ze namen de tijd om onze specifieke behoeften en voorkeuren te begrijpen en zorgden ervoor dat de aangeboden opties goed geschikt waren voor onze jongens. Dankzij hun professionaliteit en toewijding verliep het proces soepel, efficiënt en stressvrij. Ik kan hun service ten zeerste aanbevelen aan elke ouder die deskundige begeleiding zoekt bij het vinden van de juiste school voor hun kinderen in Nederland. Bedankt Eline, dat je ons met vertrouwen en gemak hebt geholpen bij het nemen van zo'n belangrijke beslissing.
We hebben een geweldige ervaring gehad met de samenwerking met Eline bij het vinden van zowel een plaatselijke school als naschoolse opvang voor onze zoon. Vanaf het eerste gesprek tot aan de uiteindelijke beslissing was Eline attent, deskundig en efficiënt. Ze is gepassioneerd door de opvoeding van kinderen en begrijpt de verschillende prioriteiten die internationale ouders kunnen hebben.
Mijn man en ik begonnen maanden vóór onze aankomstdatum in Nederland contact te maken met Young Expat Services. We konden vragen stellen om een ​​eerste inzicht te krijgen in het Nederlandse onderwijssysteem en hoe we er beter doorheen konden navigeren. Bij aankomst in het land stelde onze contactpersoon Eliane zich onmiddellijk beschikbaar voor ons en bleef op de hoogte om ervoor te zorgen dat we de stappen en deadlines zouden volgen die nodig zijn om onze 3-jarige bij een school in te schrijven. Ze regelde schoolbezoeken zodat we met elk schoolbezoek kennis konden maken en bood aan om elk bezoek op te volgen om van gedachten te wisselen, terwijl ze ons voortdurend de gelegenheid gaf om zoveel vragen te stellen als nodig was. Wij zijn Young Expat Services zeer dankbaar voor de waardevolle hulp die zij hebben geboden bij zoiets belangrijks als de opvoeding van ons kind.
Ter voorbereiding op onze verhuizing hadden we hulp en informatie nodig over het Nederlandse onderwijssysteem ten behoeve van onze oudste dochter. Na één telefoontje kregen we alle informatie die we wilden. Het gesprek verliep prettig en efficiënt. Ik zou het bedrijf graag aanbevelen aan mensen om mij heen die deze service nodig hebben.
Het is mijn tweede keer dat ik met Mieky samenwerk, de eerste keer besteld door mijn bedrijf, de tweede keer besteld door mijzelf, beide doelen waren internationale scholen. Mieky biedt professionele service bij elke stap van het zoeken naar een school, toelating en besluitvorming. Ze geeft niet alleen advies, maar volgt en beheert ook actief het algehele proces met school. Als expat is dit erg nuttig omdat ze bij elke stap meer zelfvertrouwen opbouwt met transparantie en onpartijdige informatie. Ik ben er vrij zeker van dat ik bij de volgende academische fase van mijn kinderen contact met hen zal opnemen. Sterk aanbevolen
We hebben de YES-service gebruikt om scholen en kinderopvang voor onze kinderen te vinden tijdens de planningsfase van onze verhuizing naar Amsterdam. Onze assisterende specialist was super alert op onze situatie en details. Binnen een maand na onze verhuizing ging ons oudste kind, 4,5 jaar oud, naar school – een uitzonderlijk kort tijdsbestek voor Amsterdam. Anita gaf uitleg over het onderwijssysteem in Nederland, gaf mogelijkheden, coördineerde een schoolbezoek en hielp bij het maken van de juiste keuze. Een echte aanrader, vooral als u verhuist, om stress te verminderen en te vertrouwen op professionals die u tijd besparen bij het zoeken.
De onderwijsconsulent Mieky was gedurende het hele proces super ondersteunend, geduldig en zeer meegaand. Ze begreep mijn uitdagingen en vereisten en bleef zich inzetten om een ​​zitplaats voor mijn zoon te bemachtigen, ook al duurde onze gezinsverhuizing behoorlijk lang. Hartelijk bedankt! Sterk aanbevelen!
Als onderdeel van onze verhuizing naar Amsterdam hadden we het genoegen de geweldige steun van Eline van YES te ontvangen. Eline is zeer deskundig, heeft een goed netwerk en kon ons vanaf dag één helpen met onze zoektocht naar kinderopvang. Dankzij haar professionele ondersteuning hebben wij ons een duidelijk beeld kunnen vormen van de kinderopvangsituatie in de regio Amsterdam/Haarlem en hebben we in relatief korte tijd een passende opvang voor onze kleine kunnen vinden.
Ik werk met veel plezier samen met Anita van Young Expat Services tijdens onze gezinsverhuizing naar Nederland. We kregen vooraf veel nuttige informatie over het Nederlandse onderwijssysteem via het WhatsApp-gesprek, en later hielp Anita ons bij het kiezen van kinderopvang voor onze zoon van 3 jaar. Gelukkig hebben we meteen een plekje gevonden en zijn we erg tevreden met onze keuze! Later hielp Anita ons met het kiezen van een school, ook assisteerde ze ons als vertaler tijdens open dagen van de scholen, toen deze alleen in het Nederlands waren. Dus over het algemeen hadden we een geweldige ervaring, het maakte onze verhuizing veel minder stressvol en gemakkelijker
Ze was een geweldige adviseur, ze heeft ons altijd en onder elke omstandigheid geholpen, heel snel vond ze de juiste scholen, heel erg bedankt voor alles, het was een geweldige ervaring
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid