facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Youcee

Youcee

Info

Wij zijn een video reclamebureau dat gelooft in brands met impact. Brands that challenge the status quo. Met onze specialisatie in het maken van branded videocontent proberen wij creatief de bedrijfsuitdagingen op te lossen en doelen te behalen.

Adres: Westerschelde 1, 2134 VX Hoofddorp
Telefoonnummer: +31620005293
Stad: Hoofddorp
Route: Westerschelde 1
Postcode: 2134 VX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Unlimited Crazy Unlimited Crazy 0 meter Wij zijn een video reclamebureau dat gelooft in brands met impact. Brands that challe...
Perfoc Perfoc 1 km Wij, als PerfocMedia, bieden onze klanten een ruim assortiment van marketing pakkette...
Lead Monsters Lead Monsters 4 km Lead Monsters is gespecialiseerd in het vullen van uw agenda met warme leads.
Recensies
Tim is een onwijs fijne jongen om mee te werken. Met zijn ervaring en expertise weet hij ons steeds te verassen. Youcee is goed, sterk en daadkrachtig! Fijn om mee samen te werken.
Samenwerken met Tim de Kler, eigenaar van dit jonge en dynamische bedrijf, is enorm enerverend. Goed inzicht, vernieuwend en levert niet eerder dan dat beide partijen tevreden zijn. Harde werker, eerlijk en zeer prettig in omgang. Ervaar het zelf!
Youcee heeft een hele sterke visie Building Bigger Brands. Persoonlijk, transparant en maakt super gave content! Ze begrijpen de game en luisteren echt naar je. Super leuk om mee te werken.
Youcee maakt dat ene extra stapje wat tot perfectie van het eindproduct leidt. Erg fijn om mee samen te werken, snelle en duidelijke communicatie tussen klant en bedrijf. Een aanrader!
Een gaaf team! Denkt graag met je mee en zijn enorm transparant. Fijn om mee samen te werken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid