facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor You R Staffing

You R Staffing

Info

You | R is een uitzend/detacheringsbureau gericht op brandveiligheid en techniek, op scheepswerven en industrieël.



"YouR B.V. is een uitzendorganisatie gericht op werkzaamheden binnen technische omgevingen. Dit geldt zowel voor praktijkgerichte als theoretische functies. De focus voor YouR B.V. ligt voornamelijk op functies binnen Fire&Safety, bouw, techniek en engineering.Bij YouR draait het om mensen. Luisteren naar de behoeften en wensen van onze opdrachtgever en potentiële medewerker. We plaatsen mensen niet in een hokje, maar gaan op zoek naar het potentieel. Werkgevers zijn vaak op zoek naar iemand die past binnen de cultuur van het bedrijf, naast vaardigheden en kennis."
Adres: De Ambachten 3, 4881 xz Zundert (gemeente)
Telefoonnummer: 0763031191
Stad: Zundert
Route: De Ambachten 3
Postcode: 4881 xz


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Recensies
Oplichtingspraktijken! Via dit bedrijf mijn certificaten behaald en 1200 afgetikt met de garantie op werk. Nu maanden later komen ze hun beloftes niet na en wordt de telefoon ook niet opgenomen. Schandalig bedrijf, blijf uit de buurt van deze oplichters!
Veel beloven maar weinig nakomen,opleiding volgen met baan garantie,maar weinig tot geen werk.Oplichters 1e klas
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid