facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor You&Me Psychologie

You&Me Psychologie

Info

Kinder- en Jeugd Psychologie 7 t/m 18 jaar
Onzeker, Faalangst, Boze buien, Beelddenken Mirjam de Nijs en haar team denken graag met je mee.

Geschiedenis

Op dit moment is er een wachtlijst van 4 tot 6 weken.

Kinder- en Jeugd Psychologie: Boze buien, Onzekerheid, Faalangst, Moeite met plannen. Ik help jou graag.

Praktijk te Hoogerheide Ossendrechtseweg 54
Praktijk te Bergen op Zoom De Melkfabriek, Bruinevisstraat 32

De meeste zorg die You&Me Psychologie biedt kan worden vergoed vanuit jouw gemeente (Brabant: Bergen op Zoom, Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen, Steenbergen, Woensdrecht en Zundert & Zeeland: Borsele, Goes, Kapelle, Noord-Beveland, Reimerswaal, Tholen en Schouwen-Duiveland).

Wil je liever de zorg zelf inkopen en niet via de gemeente?
Kijk dan voor de tarieven op www.youmepsychologie.nl/tarieven/

You&Me Psychologie helpt je weer in jezelf geloven!

Wil jouw kind meer zelfvertrouwen, minder stress, beter leren plannen en organiseren, leren omgaan met zijn eigen leerstijl of positiever denken? Aarzel niet, schaam je niet, maar neem vrijblijvend contact op met You&Me Psychologie.

Verder kijken dan gedrag, snel tot de kern van het probleem komen en de behandeling op maat maken. Daar staat You&Me Psychologie voor.

Hoe fijn is het als wij samen jouw kind kunnen helpen en we samen tot de juiste inzichten komen? Door in mijn behandeling/begeleiding gebruik te maken van bewezen effectieve methoden in combinatie met mijn eigen ervaring leer ik jouw kind om te gaan met de obstakels die het tegenkomt. Zo bieden wij de 'Help mij plannen' cursus aan voor de middelbare school, maar ook de beelddenk training voor kinderen met een andere leerstijl. Daarnaast kan behandeling/begeleiding gericht zijn op het vergroten van het zelfvertrouwen, leren omgaan met piekeren, faalangst of negatieve gedachten.

Adres: Ossendrechtseweg 54, 4631BD Hoogerheide, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0655062336
Stad: Hoogerheide
Route: Ossendrechtseweg 54
Postcode: 4631BD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tree of reflection Tree of reflection 388 meter Praktijk voor bewuste en onbewuste persoonlijke groei en -ontwikkeling Familieopstel...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid