facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor YOU & EYE - Breda

Info

Eyewear boutique gespecialiseerd in het vinden of ontwerpen van de perfecte match tussen montuur en persoonlijkheid, aangevuld met de beste glazen.

Geschiedenis

De eigenwijze, toonaangevende opticien in Breda. Hier draait alles om 'Mooi Zien'. De mooiste monturen, met de beste glazen. Uiteraard in een omgeving die rust en gezelligheid uitstraalt.

Adres: Nieuwstraat 20-A, 4811 WV Breda
Telefoonnummer: +31767504151
Stad: Breda
Route: Nieuwstraat 20-A
Postcode: 4811 WV



op zoek naar gerelateerd: Opticien Breda Centrum, You& and Eye Amsterdam, You and Eye Supperclub, Optiek Breda, Bril afpassen, Bril op maat laten maken, Bril doet zeer op oor
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Specsavers Nederland Specsavers Nederland 150 meter Fijne opticien, goed geholpen, ruime keus en goed geïnformeerd.
Eyewellness Eyewellness 3 km Winkel met een fantastische service en klantvriendelijkheid. Kom als vreemde klant me...
Style22 Style22 3 km ‘Stylish and distinctive’ outlines the collections of Style22, distributor of the bra...
Recensies
Edwin heeft goed geluisterd naar mijn wensen en is verder gegaan met het zoeken naar de juiste sterkte dan andere opticiens hebben gedaan. Bedankt voor je tijd en geduld en wie weet kom ik binnenkort een leuk montuur uitzoeken!
Zeer goed geholpen met passend advies, een opticien die weet hoe het hoort Kwamen voor 1 bril, de deur uit met 2.
Edwin is een vakman pur sang! Hij neemt de tijd voor mij als klant en is een perfecte gastheer ook in corona-tijd. Ook de service na aankoop van mijn bril heb ik als zeer prettig ervaren. Chapeau!
Als je op zoek bent naar iets Exclusiefs, ga dan naar Edwin / YOU & EYE. Waar vind je tegenwoordig nog authentiek klantcontact iemand die met je meedenkt en tijd voor je neemt? Bij Edwin dus.
Gave collectie monturen met mooie, aparte en bijzondere brillen. Maar dé reden om hier je volgende bril te kopen is de expertise en fantastische gastheerschap van Edwin. Zeker een aanrader.
You & Eye is perfect voor als je eens een andere bril wilt. Daarnaast biedt de winkel.ouderwetse service. Dat heb ik ervaren toen mijn glazen te snel versleten waren. Ze werden zonder probleem vervangen. Complimenten en nogmaals dank daarvoor!
zeker een aanrader. inmiddels 3 toffe brillen bij You & Eye gekocht, ben er erg blij mee. deskundig en eerlijk advies, mooie unieke collectie en een prettige sfeer, kom er graag voor uit tilburg gereden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid