facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yosshi Delft

Yosshi Delft

Info

Yosshi is een Japans Seafood & Grill Restaurant en Modern Asian Cuisine. Bij Yosshi wordt het '' all you can eat '' concept gehanteerd. Onze Japanse keuken

Adres: Mercuriusweg 18, 2624 BC Delft
Telefoonnummer: +31152618859
Stad: Delft
Route: Mercuriusweg 18
Postcode: 2624 BC


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 22:00
Dinsdag: 14:00 - 22:00
Woensdag: 14:00 - 22:00
Donderdag: 14:00 - 22:00
Vrijdag: 14:00 - 22:00
Zaterdag: 14:00 - 22:00
Zondag: 14:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: yosshi delft recensies, yoshi sushi gouda, umai delft, ramen restaurant delft, teppanyaki delft, shabu shabu, sushipoint delft, la cubanita delft
Recensies
Voor het eerst bij Yosshi wezen eten, wat een tegenvaller. Vlees had geen smaak of overal zat Teriyaki saus overheen. Sushi erg droog. Restaurant heeft geen sfeer, alsof je een huiskamer binnenloopt. Geen achtergrond muziekje, niemand die je ontvangt. Niet voor herhaling vatbaar.
Prima gegeten met de gehele familie, en voor mij als persoon met coeliakie was het glutenvrije eten heel netjes geregeld. Ik kreeg een aparte kaart waarop ik mijn eigen bestelling kon doen en de bediening kwam mij ook elke keer apart de glutenvrije gerechten brengen, goed geregeld! Speciale dieetwensen: Glutenvrij
Vandaag bij yosshi gegeten, was echt heerlijk. Top susi 's knetter vers heerlijke vleesgerechten met garnalen gevulde paprika alles heel lekker en gelukkig heerlijke glazen wijn gewoon doen.
Heerlijk gegeten! Het was lekker rustig in de zaak, ondanks dat het eeen zaterdag avond was. De bediening was erg vriendelijk en super snel. Als iemand die niet van vis houd, is dit ook een super plek. Er zijn meerdere sushi rollen zonder vis die erg smakelijk zijn, en ook de andere gerechtjes zijn top. Ik ga hier zeker vaker eten!
Bestelling op Valentijnsdag. Dat het wat langer duurt is niet erg. Keer op keer melding dat het eten er was. 1,5 uur later na voorspelde tijd was het er. De sushi was klef, saai koud en niet te vreten. De courgette is klef. Doosje op zijn kop in de tas. Alles vies. Krokante garnaal hing zo slap als een tod. Bespaar wat wij meegemaakt hebben en bestel hier NIET!
Wat een slecht restaurant zeg! Alle gerechten met dezelfde gore zoete saus. Je gaat er zowat van stuiteren. Niks is lekker hartig en gekruid. De eendenborst filet is niet gebakken op het vet zodat er geen krokantkorstje op zit. Door die zoetigheid smaakte alles hetzelfde. Ook is er een slechte akoestiek waardoor je bij drukte je overbuurman niet eens kan verstaan. Nee, dit is niet echt aan te bevelen.
Heel lekker sushi, goeie service en mooie interieur Aanbevolen
Vandaag gegeten bij Yosshi voor het eerst. Het was gezellig en druk! De sfeer was goed. Mijn partner en ik zaten op een rustige plek waardoor we elkaar goed konden horen en verstaan. Het eten en concept was goed. Ondanks de enorme drukte ivm Valentijn heeft het personeel hun best gedaan en ook gaven ze mij een mooie roos. We werden goed geholpen en het eten was ook lekker! Aanrader voor iedereen dus!
Zitten nu bij Yosshi. Het is gezellig druk. Het duurt heel lang voordat je bestelling wordt gebracht. Zitten er nu meer dan een uur en hebben 1 ronde gehad. Niet zoals we gewend zijn! Niet over te spreken en ga ook zeker een mail sturen Voorlopig geen Yosshi meer!
Eerste ervaring voor ons met deze keten. Door m'n broertje en schoonzusje uitgenodigd als verjaardagkado om deze keten ook eens te proberen, zij waren hier al vaker geweest en waren hier heel tevreden over. Hebben in de afgelopen jaren bij verschillende sushi ketens gegeten en Yosshi is zeer zeker een restaurant waar wij vaker terug gaan komen. Zeer vriendelijk personeel en het eten was heerlijk, heel veel keuze uit zowel sushi, maki en nigri maar ook in de grill gerechten als beef teriyaki, beef rolletjes met kaas en diverse kip gerechten. Leuk detail is dat met alle desserts niet gewacht hoeft te worden tot de laatste bestelronde. Deze kan je elke ronde bestellen op ijs nagelaten, dit is alleen mogelijk bij de laatste ronde. Ook alle drankjes kan je voor een schappelijk bedrag afkopen zodat echt alles inclusief is mits je hiervoor kiest. Kortom, echt een aanrader om hier te gaan eten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid