facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor YOOS Office Support

YOOS Office Support

Info

YOOS Office Support is dé persoonlijke assistente voor secretariële en administratieve werkzaamheden. Allround inzetbare office specialist.

Geschiedenis

Expert op het gebied van officemanagement in combinatie met een groot waarnemend vermogen, sensitiviteit en organisatietalent.
Uitblinker in het inschatten hoe een organisatie in elkaar steekt, hoe de sfeer is, wat er gedaan moet worden, hoe dit uit gevoerd kan worden en welke veranderingen eventueel aangebracht kunnen worden. Meedenker, vooral in oplossingen.
Dé officeprofessional die het werk ziet en aanpakt wat anderen niet zien of laten liggen.

De drijfveer van YOOS Office Support is het ontzorgen en blij maken van ondernemers. De ondersteuning om de ondernemer op weg en uit de brand te helpen komt recht uit het hart. Met de inzet van alle expertise en de juiste voelsprieten op secretarieel, administratief, organisatorisch en Social Media gebied wordt het werk zoveel mogelijk uit handen genomen. Bijkomend voordeel: kostenbesparing. Hetzelfde werk wordt in veel minder tijd gedaan.

Servicegericht, onafhankelijk, flexibel én gedreven goede prestaties te leveren. Gemak, service, snelheid, rust, overzicht, orde en structuur op kantoor zijn de sleutelwoorden, de basis van een goed georganiseerd bedrijf.
En dat alles met een glimlach, want als de ondernemer blij is, dan is YOOS dat ook.

Adres: Wispelweg 12, 8105AB Luttenberg, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0572853451
Stad: Luttenberg
Route: Wispelweg 12
Postcode: 8105AB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vrijspringen Luttenberg Vrijspringen Luttenberg 671 meter op 1 april 2017, organiseren wij in Manege Luttenberg een vrijspringwedstrijd voor 3 ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid