facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yombo hondenkoekjes

Yombo hondenkoekjes

Info

Yombo Hondenkoekjes op maat, met biologische ingrediënten, kruiden en schüssler mineralen, afgestemd op uw hond. Het meest smaakvolle en gezonde tussendoortje.Geen gedoe meer met inname van pilletjes of poedertjes, wij stoppen het in een koekje.



"Yombo hondenkoekjes op maat met kruiden. Gezonde hondenkoekjes die elke dag vers bereid worden met 100% biologisch ingrediënten, 100% natuurlijke kruiden en Schussler mineralen. Geef de gezondheid van je hond een boost of geef hem meer ondersteuning. We doen dat door speciale kruiden en Schussler mineralen te verwerken in een lekker en gezond koekje. Hiervoor gebruiken we Westerse- en Oosterse kruiden op basis van traditionele kruidentherapie. We hebben onze hondenkoekjes ingedeeld in verschillende categorieën op basis van waar jouw hond ondersteuning nodig heeft. Daarnaast maken wij hondenkoekjes op maat die helemaal zijn afgestemd op jouw hond."
Adres: Zuidzijde 5, 7874 TD Odoornerveen
Telefoonnummer: +31622555631
Stad: Odoornerveen
Route: Zuidzijde 5
Postcode: 7874 TD


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 15:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Bekijkerie De Bekijkerie 628 meter Exclusieve Woonaccessoires
Recensies
We zijn via bekenden bij deze mevrouw gekomen. Boyka kreeg altijd flexadin voor zijn ellebogen,nu geven we koekjes van Yombo voor de gewrichten. Hij is nu een stuk energieker,en vrolijker geworden. Het is altijd afwachten hoe honden erop reageren. Maar wij zijn positief.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid