facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yolande van Bilderbeek, Natuurgeneeskundig therapeut

Yolande van Bilderbeek, Natuurgeneeskundig therapeut

Info

Natuurgeneeskunde ziet de mens (lichaam, geest, emoties) als 1 geheel. Bij het bevorderen van welzijn wordt naar al deze niveaus gekeken. Hierbij worden natuurlijke middelen en methodes gebruikt.

Adres: Elzenlaan 6, 2231XE Rijnsburg
Telefoonnummer: 06-49882787
Stad: Rijnsburg
Route: Elzenlaan 6
Postcode: 2231XE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Foodlab The Foodlab 655 meter Lekker eten bij verschillende foodtrucks. Zeker Meat the Burger is een absolute aanra...
Fitwomen gym Fitwomen gym 1 km Wij coachen gedreven vrouwen naar krachtige resultaten in onze gym in Rijnsburg. Ben ...
Recensies
Ik kwam bij Yolande vanwege aanhoudende darmproblemen. Yolande heeft mij zo goed geholpen met advies en verbeteringen die ik aan kan brengen in mijn voeding, dat mijn darmklachten weg zijn. Dit dankzij colonhydrotherapie. Ik ben dan ook erg blij met de resultaten en dit dankzij de natuur, niks geen zakjes en medicamenten meer omdat ik darmproblemen had. Dank Yolande!
Top behandeling gehad. Jolanda is een breed opgeleid holistisch therapeut met enorm veel professionaliteit en een zeer brede kennis. Ik heb meerdere behandelingen gegaan bij Jolanda en ik kom graag bij haar. Enorm bedankt voor je enorme hulp. Ik voel dan ook echt verschil en ik heb echt dingen kunnen released.
Vanaf de eerste behandeling is mijn onderrugpijn enorm af genomen. Na de derde behandeling is mijn onderrugpijn verdwenen. Ik voel me energieker en ben van het opgeblazen gevoel af waar ik al jaren mee loop. Bij Yolande voel ik me echt op mijn gemak. Ik kijk wekelijks uit naar de behandeling en ervaar het als een moment voor mezelf. Ik zou iedereen aanraden om een behandeling bij haar te boeken.
Tijdens een 'markt' prijs gewonnen! Een gratis bodyscan bij Yolande. Totaal verrast en flink nieuwsgierig. Fantastisch om te ervaren. Totaal 'leeg' naar binnen gestapt. Wat een fijne ervaring was dat. Yolande is een zeer fijn, gevoelig persoon. Zij weet precies wat een mens nodig heeft, voelt de energie die bij je is. Voelt wat je nodig hebt. De metingen met de machines vertellen de rest. Veel tips en wijsheden mogen ontvangen. Ontzettend bedankt lieve Yolande.
Al ruim 2,5 jaar kom ik bij Yolande en ik ben altijd zeer tevreden over haar professionaliteit en aanpak. Ik heb bij Yolande de C9 kuur gedaan, dit is een detox kuur die 9 dagen duurt en Yolande begeleid je hier fantastisch bij! Na de kuur ben ik zo’n 9 kg kwijt en voel ik mij vitaler en energieker dan ooit tevoren. Ik kan Yolande aan iedereen aanbevelen, of je nou een groot of klein probleem hebt!
Ben zeer tevreden over Yolande. Ze denkt altijd graag mee en is heel behulpzaam. De Colon hydrotherapie verzorgt ze altijd netjes en alles is schoon. Ook tijdens de therapie brengt ze je goed tot rust zodat je zelf in staat bent om te focussen. Ik rij graag een stukje verder zodat ik bij Yolande de therapie kan doen.
Ik ben bij Yolande geweest voor een bioresonantie en gezondheidsscan, het was mijn eerste ontmoeting met Yolande en 1 die mij is bij gebleven. Ik ben heel erg blij dat ik de reis naar haar heb gemaakt en dat ik de scan heb laten maken, Yolande is erg vakkundig en kan je heel veel vertellen en uitleggen over het hoe en waarom. Als ik nog eens met iets zit maar ik graag weer de reis naar haar toe
Fijne behandelingen bij Yolande gehad waaronder de colonhydro therapieën, maar ook voeding- en supplementen advies op maat. Ik kan niet in woorden zeggen wat zij voor mij heeft betekend maar ik ga het proberen. Haar zachtaardigheid, zorgzaamheid en vakkundigheid is een verrijking in iemands leven. Heb wel is gehad dat ik bij haar heel sipjes en verdrietig binnenkwam en dat ik ná de sessies weer heel blij en energiek buiten kwam.. Dit allemaal dankzij haar behandelingen maar ook door hoe zij op me gemak laat voelen, me in de watten legt met de heerlijke warme kruik en dekentje, de adviezen plus luisterend oor. Ze is een alles in één, een therapeute, een moederfiguur, een coach, een vriendin, een voedingsdeskundige en noem maar op. Ik wil niks meer want dit is alles wat ik wou.. Hoop nog vele jaren te genieten van haar liefdevolle behandelingen
Yolande is een vakvrouw die haar tijd neemt je te coachen door het process dat je met haar gaat. Ze heeft een fijne praktijk en een zorgzame manier van werken. Bij Yolande ben je klant maar vooropgesteld een mens met een uniek verhaal.
Yolande weet vreselijk veel over het lichaam en genezing, is ontzettend aardig en kan je van velerlei klachten afhelpen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid