facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yokina Health & Balance

Yokina Health & Balance

Info

Yokina Health & Balance is een professioneel wellness centrum. We bieden diverse soorten massage's en acupunctuur behandelingen. Dit doen we door het beste van diverse traditionele Oosterse therapieën voor u toegankelijk en beschikbaar te maken.

Geschiedenis

Yokina Health & Balance is een professionele massage en acupunctuur centrum die het beste van de traditionele Oosterse therapieën toegankelijk en beschikbaar maakt voor de moderne mens .
Hiervoor combineert Yokina Health & Balance de eeuwen oude Oosterse kennis over gezondheid en welzijn met het concept van de moderne westerse levensstijl.
Yokina Health & Balance biedt holistische gezondheid en balans voor lichaam en geest.
De holistische gezondheid aanpak behandelt de mens in plaats van de aandoening. De mens staat in zijn geheel centraal.
We streven naar een preventieve en persoonlijke gerichte behandeling van de cliënt op basis van gepersonaliseerde diagnostiek- en behandelmethode.
Bij Yokina Health & Balance maken we gebruik van behandelmethoden uit de traditionele Chinese Geneeskunde. Wij zijn gespecialiseerd in Acupunctuur, Moxa, Cupping en verschillende massage technieken.
Voedingsadvies, levensstijl methodes en bewegingsoefeningen kunnen gebruik worden om deze behandelingsmethoden te versterken of aan te vullen.

Adres: Burgemeester FH van Kempensingel 10, 3055BJ Hillegersberg, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0103132785
Stad: Hillegersberg
Route: Burgemeester FH van Kempensingel 10
Postcode: 3055BJ


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 13:00 - 17:00
Woensdag: 13:30 - 21:00
Donderdag: 14:30 - 18:00
Vrijdag: 13:30 - 21:00

Recensies
Dankzij Yokina en de fantastische behandeling van Nancy Presuel voel ik mij veel beter na een langdurige pijn te hebben gehad aan mijn arm. Het geweldige aan haar zijn haar helende handen en haar kennis. Zij heeft niet alleen focus gelegd op mijn fysieke conditie maar ook op mijn innerlijke en mentale balans. Very thankful and highly recommend Yokina.
Vriendelijke dame met veel kennis. Voor een massage en accupunctuur geweest. Ruimte was erg koud. Parkeren is gratis. Ze heeft de tijd genomen en ik voelde me nadien heel ontspannen. Vond de prijzen achteraf wel aan de hoge kant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid