facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yoghurt Barn H'lem

Yoghurt Barn H'lem

Info

Yoghurt Barn is nu ook in Haarlem geopend! Boek nu je high tea of brunch via www.yoghurtbarn.nl/reserveren of kom gewoon langs en geniet!

Geschiedenis

Yoghurt Barn is uitgeroepen door restaurantverkiezing.nl (oa Postcodeloterij en Pink Ribbon) als Leukste Restaurant van Utrecht en 3e van Amsterdam! Sinds juli 2015 ook de lekkerste frozen yoghurt van Amsterdam!

Yoghurt Barn heeft drie Barns, naast Yoghurt Barn Neude is er binnen een jaar ook een Barn in de Amsterdamse Pijp geopend. Sinds 17 augustus 2015 is er ook een vestiging in Haarlem.

Je kunt ons benaderen via [email protected], [email protected] of [email protected]

Wil je onze loei lekkere yoghurts of high tea bv op kantoor of thuis voor een speciale gelegenheid, mail dan even naar [email protected].



"YB by Yoghurt Barn. Wij brengen jou de lekkerste producten als ontbijt, lunch en tussendoortje met positieve impact; all day, every day! Geniet van jouw healthy of guilty pleasure in onze Barns of onderweg via jouw lokale supermarkt. Wij zorgen voor een gezonde start, relaxte break of speciaal momentje aan het einde van je dag. YB by Yoghurt Barn is de planet’s favourite healthy pleasure en feel good food met een positieve impact. Omdat wij klimaat positief ondernemen zorgen we samen dat je bij elk Barn bezoek een positieve impact hebt op het klimaat. Ook zijn wij volledig vegetarisch en zijn er bij ons genoeg keuzes om plantaardig te eten en drinken. Kom gezellig langs in één van onze Barns door heel Nederland en wie weet tot snel!"
Adres: Kruisstraat 15, 2011PV Haarlem
Telefoonnummer: 0031232020180
Stad: Haarlem
Route: Kruisstraat 15
Postcode: 2011PV


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 09:00 - 18:00

Recensies
Erch veel Vegan opties!! Gelukkig ze vandaag croissant hebben : Nou, echt veel personal nodig. Ik wacht ongeveer 1 uur voor onze bestelling klaar zijnEten: 5/5
We kwamen zo graag bij de yoghurt barn. In elke stad waar ze waren zochten we ze op. De laatste ervaring was in leiden waar we tot de ontdekking kwamen dat ze 100%vegan zijn geworden. We hebben het geprobeerd en voor mij was het nog relatief eenvoudig omdat ik altijd chiapudding als basis neem, maar niets smaakte meer lekker. Aan de heerlijke cappuccino van voorheen bleef niets meer over met plantaardige melk en de toppings smaakten mij niet als ze vegan variant. Ik mis de room en botersmaak. Mijn gezin die echte yoghurt eters zijn konden het al helemaal niet waarderen. Het is voor ons nog een lange weg naar zuivelloos. Sinds jullie vegan zijn, komen we niet meer en elke paar weken kijken we op jullie menu kaart in de hoop dat jullie weer beide serveren.
Goed dat jullie bezig zijn met het milieu, maar het voelt toch gek dat de optie er niet meer is om een koffie met koe-melk bij jullie te bestellen. Op deze manier voel ik mij geforceerd in het vegan zijn. Ik vind het een enorme switch, van 'yoghurt barn' naar helemaal niets meer met zuivel... jammer.
Altijd als ik bij de yoghurt barn eet is het heerlijk! Alleen we hebben net thuis besteld en het was enorm vies!! Ik heb moeten overgeven van de yoghurt die ik altijd neem, omdat hij smaakte naar karton… Mijn smoothie was gelekt en alles zat onder.. Ik miste de siroop in mijn yoghurt. Al met al zou ik niet aanraden er te bestellen..
Was altijd fan van de Yoghurt Barn, maar ben afgehaakt door de 100% plantaardig. Waar is de lekkere yoghurt gebleven? Is natuurlijk heel persoonlijk, maar voor mij niet meer de place to be. Vegetarische menuopties: Waarom niet de keus voor niet plantaardig?
Locatie zelf leuk, maar eten en drinken iets minder. Eten was ok, maar het drinken de choco was niet warm maar koud.
Kwam daar altijd met mijn hondje maar die is niet meer welkom. Ook het menu is een stuk slechter geworden, wel jammer want we kwamen er graag en vaak
Overheerlijke tent, mijn vriendin wou hier graag heen omdat half #fitchick nederland instragram hier naar toe gaat. Heerlijke gerechten, met 1 gerecht zit je ook wel vol. alle variaties mogelijk met yoghurt. prijs is ook zeer aangenaam. Koffie is overheerlijk! Tweede keer hier geweest met een High tea. Je raakt hier ram vol van en het is zeker genoeg. Het is zonde om het niet op te eten. achteraf mag je het overigens ook meenemen in een Doggy bag. Als je hier wat langer zit krijg je wel inzicht in de keuken, jammer om te zien dat de ene helft wel de hygiëne regels op volgt en de andere helft niet. Zo wordt er bij het snijden handschoenen gedragen door enkel de helft van het personeel. En vervelend om te zien dat er aan het gezicht wordt gezeten en de haren worden gedaan waarna vervolgends je eten klaar wordt gemaakt + de mango's worden gesneden. Er wordt wel gebruik gemaakt van tangen en klemmen voor de toppings, maar helaas viel het erg op. Maar als je hier wel tegen kunt, het eten is echt onwijs lekker en drie dubbel aan te raden. 5 sterren voor het eten -2 voor hygiëne
YOGHURT barn verkoopt GEEN yoghurt meer! Wat vind ik dit erg! Ik heb alsnog een kokos yoghurt besteld. Maar ik mis toch echt de boeren yoghurt… Ik vind dit onwijs jammer want ik ben al jaren fan. Ze zijn nu 100% plantaardig geworden… Ik snap niet waarom je niet deels nog steeds de lekkere ouderwetse yoghurt erbij verkoopt en mensen zelf de keuze laat maken. Onwijs slecht als je als een Yoghurt barn niet de Nederlandse biologische boeren steunt… Plus biologische melk is hartstikke gezond! Maar helaas was dit dan mijn laatste bezoek.
Bij de reservering hadden we onze allergie aangegeven. Daar was geen rekening mee gehouden dus moest er nog snel iets anders gemaakt worden. Ook het idee van een high tea is dat je lekker relaxt kan tafelen en elke keer een ronde krijgt en niet in een keer een dienblad op je tafel krijgt waar alles op is gezet . Ook werd er geen enkele keer gevraagd hoe het smaakte en of er nog thee moest komen. Voor de rekening ben ik maar naar voren gelopen om die te vragen….. voor ons geen 2e keer hier !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid