facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yogatuin Rheden

Yogatuin Rheden

Info

Yogatuin Rheden verzorgt een divers aanbod van yoga en mindfulness in een eigen studio en tuin en eventueel op locatie. Groepsaanbod en individueel.

Geschiedenis

Ben jij iemand die zoekt naar balans in je leven. Of denk jij zoals veel andere mensen wel eens dat je wat meer aandacht zou moeten te besteden aan je gezondheid. Of wil jij geluk voelen door meer in contact te zijn met jezelf. Dan kan ik zeker iets voor je betekenen. Tijdens mijn yogalessen, evt. in combi met coaching, leer je beter ademen, ontspannen, bewust te worden van je lichaam/gedachten/emoties en deze tot rust te brengen en krijg je een soepeler en sterker lijf.

Het aanbod is diverse zoals wekelijkse yogalessen (yoga, mindful yoga en yoga light), individuele yogacoaching, workshops vriendinnenarrangement, ontspanningsdagen, bedrijfsyoga en een op maat programma.

Heb je interesse kijk dan op mijn site www.yogatuinrheden.nl of neem contact met me op:
Inge van Helvoort
tel: 0634995778.



"Yogastudio"
Adres: Methorsterweg 28, 6991 TZ Rheden, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0634995778
Stad: Rheden
Route: Methorsterweg 28
Postcode: 6991 TZ


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 11:15
Woensdag: 09:00 - 12:15
Vrijdag: 09:00 - 10:15
Zaterdag: 09:00 - 10:45

Recensies
Voor mij zijn de online lessen heel fijn, ik woon niet in de buurt en kan zo toch genieten van de goede en afwisselende lessen van Inge. Afgelopen maanden waren de Yoga Nidra lessen voor mij een uitkomst. Ik heb na het breken van mijn pols een zenuwbeschadiging opgelopen en veel pijn gehad. Door Yoga Nidra lukte het me mijn aandacht te verplaatsen en kon ik de pijn beter hanteren. Het gaf me diepe ontspanning en meer energie. Ik gebruik Yoga Nidra ook als ik niet goed kan slapen op de telefoon waarbij ik alleen het geluid aan heb door de diepe ontspanning kan ik daarna weer heerlijk doorslapen. Ik ben erg blij dat er meerdere lessen Yoga Nidra beschikbaar zijn zodat het niet gauw saai wordt. Om de andere yogalessen online te volgen maak ik gebruik van een iPad of de televisie met een Chromecast. Het voordeel daarvan is dat het beeld groter is en het geluid harder kan.
De online lessen via Zoom vind ik een fijne optie. Ik maak er regelmatig gebruik van. De uitleg beeld en geluid komt duidelijk over, zodat ik geen les hoef te missen. Een prima aanvulling op Inge's live lessen in de prachtige studio van Yogatuin Rheden!
Inge geeft je altijd een warm welkom in haar Yogatuin. Of de lessen nou binnen in de prachtig gelegen tuinstudio zijn met uitzicht op het groen, of bij mooi weer buiten op het gras onder de appelbomen... je voelt je er meteen tot rust komen. Inge heeft een vaste structuur in haar lessen met elke week een ander thema waardoor de inhoud afwisselend is en verrassend vaak precies past bij wat er nodig is. Ze houdt erg goed rekening met eventuele beperkingen en geeft alternative houdingen indien gewenst. Ze geeft diepgaande, zorgvuldig voorbereide yogalessen zonder spirituele kitch, waardoor ik ze ervaar als open voor iedereen. Haar stem begeleid je prettig door alle oefeningen, houdingen en meditatie heen. Ze is geduldig en gedreven. Aan het einde van de les schenkt Inge altijd een liefdevol kopje thee in. Naast haar vaste lessen heeft Yogatuin Rheden ook een ontzettend leuk afwisselend aanbod van workshops en themalessen, meestal in de weekenden. Inge haar lessen hebben mij ontzettend veel gebracht, elke week neem ik iets mee vanuit de les waar ik verder mee kan. Dankjewel Inge, je doet ontzettend goed werk!
Zaterdag 23 september hebben mijn vriendin en ik een vriendinnen ontspanningsdag gevolgd bij Inge. Al vanaf het eerste moment voelden we ons op ons gemak en hebben door de dag heen een goed beeld gekregen wat yoga allemaal in kan houden. Dat ging van uitleg, chakra's, onze deugden tot ontspanningsoefeningen. Heel gevarieerd, maar het stemde allemaal mooi op elkaar af. Het mooie weer, maar zeker ook dankzij een prachtige tuin, konden we in de middag buiten onze les vervolgen. Dank je wel Inge, we willen graag nog een keertje meedoen...
De individuele yoga lessen van Inge helpen mij om beter te focussen op mijn bedrijf en wat ik wil bereiken. Juist door te onthaasten met mindfulness oefeningen – geheel afgestemd op mijn wekelijkse situatie – kan ik me beter richten op wat me te doen staat. Bijkomend voordeel is dat ik de lessen in overleg met Inge kan plannen wanneer het mij uitkomt. Inge werkt integer en met rust aan mijn uitdagingen en kan deze snel vertalen naar praktische oefeningen. Inge legt het doel en de werking van de oefeningen zeer begrijpelijk uit, zodat ik deze oefeningen ook zelf thuis kan doen. Daarmee levert Inge een waardevolle bijdrage aan mijn ontwikkeling, zowel persoonlijk als in mijn ondernemerschap-
Zonder enige kennis van yoga kwam ik bij Inge terecht. Haar site en de rust die het uitstraalt, spraken mij direct aan. Na het volgen van de workshop wist ik; De yogatuin biedt alles waar zij voor staat en op haar site is weergegeven. Voor mij is het de ideale plek; ik vind er ruimte, rust, het is er mooi en licht. Bij goed weer buiten de oefeningen kunnen doen en rust vinden terwijl je de natuur ervaart, is hier in de omgeving denk ik best uniek. Ook het feit dat zij afwisselend in oefeningen en thema’s te werk gaat spreekt mij aan. Inge weet door haar jarenlange ervaring in yoga en meditatie de juiste snaar te raken. Ik ben fysiek sterker geworden, heb minder rug- en nekklachten. Bovendien is het heerlijk om het ontspannen gevoel te ervaren dat je houdt nadat je er bent geweest. Ik hoop hier nog lang te komen!
Vorige maand maart 2019 heb ik een sessie Access Bars bij Yogatuin Rheden ondergaan. Deze sessie heeft de pijn in mijn onderrug waar ik al 2 jaar last van had verholpen. Ben zo blij dat ik de afspraak heb gemaakt, ik kan het iedereen aanraden. Mede omdat de ruimte waarin de sessie plaatsvindt én Inge rust uitstralen en deze rust ook op je overbrengen. Heerlijk!
Vanaf de start volg ik yogalessen bij Inge en ik vind het heel plezierig om te doen. Wat me vooral ook aantrok was de mogelijkheid ook in de tuin oefeningen te gaan doen. Heerlijk! En soms heb ik zelfs spierpijn op plekken die ik anders nooit voel flanken bijvoorbeeld en dat is alleen maar fijn om te bemerken want dan voel je dat je wat goeds voor je lichaam hebt gedaan. Na de eindontspanning samen een kopje thee drinken is een heerlijke afsluiting van een prettig uurtje in- en ontspannen.
Ik heb een les gevolgd van Acces Bars. Dit was een fijne en ontspannende ervaring. Een aantal dagen na de les merkte ik al verschil. Namelijk dat ik veel rustiger ben. Dit is dan ook zeer aan te raden! Berdine Niemeijer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid