facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor YogaTijd

YogaTijd

Info

YogaTijd geeft Hatha- en Vinyasayoga in de heerlijke buitenlucht en op bijzondere locaties in Leidsche Rijn.

Geschiedenis

Yoga in de buitenlucht op verschillende mooie locaties in Leidsche Rijn en omgeving!

Vanaf september 2016 geef ik ook 'binnen' hatha flowles bij Yogapoint Leidsche Rijn op donderdagavond om 18.00 uur.

De Hatha en Vinyasayogalessen worden gegeven door Kelly.

Buitenlocaties zijn bijvoorbeeld: Vlinderhof in het Maximapark, Strijkviertel, Mauritspark en Maarssenveense Plassen.

Like deze Facebookpagina voor alle info over de lessen en leuke updates.

Namasté,

Kelly



"Yogatijd geeft yogales aan huis en op het werk. Ook kun je groepsles volgen in Leidsche Rijn.In de lente en zomer geeft Kelly buiten yogales in de Vlinderhof van het Maximapark. De lessen zijn voor alle niveau’s geschikt, dus ook als je nog geen ervaring hebt met yoga. Kelly geeft les in de yogastijlen Hatha, Hatha flow, Vinyasa en Yin Yang. Daarnaast verzorgt Yogatijd ook Yoga en Brunch events bij restaurant Kantien en Brouwerij Maximus."
Adres:
Stad: De Meern


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Studio Rafiki Studio Rafiki 542 meter Studio Rafiki: Peuter-, Kleuter-, Kinderyoga, Therapeutische Kinderyoga, Wobbelyoga, ...
Ynanna mindful Yoga en Ademtherapie Ynanna mindful Yoga en Ademtherapie 570 meter Heb je last van oplopende spanningen en stress? Zit je niet lekker in je vel? Ynanna ...
Yogastudio Corazon Yogastudio Corazon 2 km Ik kom graag bij de lessen van Susan. Ze biedt een gevarieerd aanbod. Afhankelijk waa...
Balance Moves Balance Moves 2 km Zoek naar de verbinding van je lichaam en geest voor balans.
Recensies
Elke les wordt met aandacht, liefde en plezier door Kelly gegeven. Ze geeft altijd ruimte om de les meer of minder intensief in te steken naar waar je op dat moment behoefte aan hebt, evenals dat ze goede tips geeft als je last hebt van een blessure. Het leukste vind ik dat er elke keer wel weer iets nieuws te ontdekken is doordat Kelly net een ander accent legt. Hele fijne vibe én tijdens het buitenseizoen op de mooiste locatie in Utrecht.
Privé yoga met Kelly was voor ons de perfecte manier om samen te komen met onze familie en kennis te maken met yoga. Kelly is zeer vakkundig en flexibel, maar ook gezellig en toegankelijk. Ons gezin moeder rond 60 en koppel rond 35 had nog nooit aan yoga gedaan en we vonden het dan ook spannend en lichtelijk ongemakkelijk om dat buitenshuis te doen. Kelly komt bij je binnen met de benodigde materialen en samen veranderen we de woonkamer om naar een ruimte waar we samen yoga konden beoefenen. De lessen waren afgestemd op onze persoonlijke behoeften, maar ook zeker uitdagend en naast dat ze met je mee doet zodat je goed kan zien wat je moet doen, geeft ze ook goed aan waar je in kan verbeteren. We leerden de basis van yoga goed kennen en ontwikkelden ook zo onze persoonlijke voorkeuren van oefeningen. Er hangt een hele goede sfeer tijdens de les, rust en concentratie waar nodig maar we hebben ook veel plezier. Ik kan iedereen deze lessen aanraden!
De lessen van Kelly zijn echt superfijn voor alle fans van yoga. Of je nu een starter bent of je hebt al wat meer ervaring; iedereen kan op zijn/haar eigen niveau meedoen. Het is dubbel genieten als de les buiten in de prachtige Vlinderhof wordt gegeven! Echt een aanrader! Maar ook de binnenlessen zijn erg fijn. Elke keer ben ik weer blij en voel ik me relaxter na een yogales van Kelly. Niet aarzelen om een les te boeken, je krijgt er geen spijt van.
De yoga lessen van Kelly zijn heel fijn! Kelly is een goede docent en ook de sfeer is heel prettig. Er is een open en ontspannen sfeer. Helemaal niet zweverig. In de zomer geeft ze buiten les in de vlindertuin maximapark. Aanrader!
Kelly van Yogatijd geeft superfijne yoga. Ik heb al veel yogalessen geprobeerd in het verleden, bijvoorbeeld bij sportscholen, maar dat is uiteindelijk vaak erg massaal en kwalitatief minder goed. De lessen van Yogatijd kennen juist een hele persoonlijke benadering en een prettige variatie tussen actief en zen. En hoe fijn om in de zomer met elkaar te lessen in het Maximapark. Kortom, aanrader!
Fijne yogalessen en leuke docent! Echt een aanrader in het yoga-aanbod. Voel altijd weer een groot verschil als ik er vandaan kom, en Kelly legt goed en duidelijk uit. Vooral de yoga vanaf het voorjaar tot het najaar is iedere keer echt weer een cadeautje aan jezelf, buiten in de Vlinderhof :-
Heerlijke yoga lessen van Kelly! Ze geeft goede aanwijzingen en je kunt vanuit elk niveau aanhaken. In de zomer geeft ze ook buitenyoga. Dat is geweldig!
Yogatijd in de Vlindertuin Maximapark is een heerlijk moment voor jezelf. De yoga les is fijn. Super fijne en bijzondere ervaring. Cindy
Kelly is een hele fijne en rustige yogalerares. Ze heeft ontzettend veel kennis van alle houdingen en het is fijn om online een les van haar te volgen. Ze weet ook goed welke les of houding bij iemand past. Ze heeft ook een fijne stem om naar te luisteren, ze creëert een fijne sfeer voor de lessen.
Ik volg graag yogalessen bij Kelly. De lessen zijn fijn opgebouwd en Kelly begeleidt ze goed. Extra leuk is dat ze lessen op verschillende originele plekken biedt en ook de Yoga en Brunch is een aanrader! Nu aftellen tot de yogalessen buiten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid