facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yogastudio Santpoort

Info

Yogastudio Santpoort

Geschiedenis

Wij geven zeven dagen per week yogales voor beginners en gevorderden: Flow Yoga, Yin yoga, Stress Relief, Well Woman Yoga, Hatha Yoga, Meditatie en Zwangerschapsyoga. Ook organiseren we regelmatig leuke workshops, Mindfulness Training.



"Alle lessen zijn bij ons in de studio te volgen én online"
Adres: Narcissenstraat 1F, 2071 NL Santpoort-Noord
Telefoonnummer: +31-6-10723749
Stad: Santpoort-Noord
Route: Narcissenstraat 1F
Postcode: 2071 NL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 12:00
Zaterdag: 09:00 - 10:30
Zondag: 09:30 - 11:00


op zoek naar gerelateerd: Pilates Santpoort, Zwangerschapsyoga Santpoort, Momoyoga Santpoort inloggen, Yoga Velserbroek, Yoga in Santpoort, Sporten Santpoort-Noord, Stoelyoga santpoort, Yoga Driehuis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RoxZEN Body & Mind RoxZEN Body & Mind 204 meter Geen week sla ik over... it's all about balance :-
Recensies
Ik volg al ruim 11 jaar met veel plezier wekelijks yogalessen bij Yogastudio Santpoort. Het aanbod aan verschillende lessen en verschillende docenten is erg goed. Je kunt zelf kiezen wanneer en bij wie je de les gaat volgen. De docenten zijn zeer capabel en fijn! Ook de ruimtes van de studio zijn sfeervol en mindfull ingericht. Daarnaast hebben ze ook regelmatig leuke en interessante workshops. Kortom, een hele fijne yogastudio waar ik graag nog vele jaren kom!
Ik word altijd heel blij van de heerlijke yogalessen gegeven door bevlogen, zeer deskundige docenten, van de heerlijke specials en de prachtige sfeervolle studio. De lessen zijn laagdrempelig Het aanbod van lessen is enorm gevarieerd. Of je nou jong bent of wat ouder, soepel van lijf en leden of hier en daar wat wordt beperkt, voor iedereen is er een vorm van yoga waar je je fijn bij voelt. Wanneer je overweegt om yogalessen te gaan volgen, dan ben je bij Yogastudio Santpoort aan het goede adres!
Hele fijne, persoonlijke yogaschool met veel verschillende lessen. Ook de variatie onder de docenten is groot, waardoor er altijd voor iedereen een passende les is, zowel voor beginners als voor gevorderden. Er wordt zowel yoga veel verschillende vormen als pilates aangeboden. De studio's zijn warm en sfeervol, en het contact is persoonlijk. En ook flexibel in mogelijkheden door bijvoorbeeld het abonnement tijdelijk te kunnen pauzeren bij een vakantie. Echt een aanrader dus! Mijn persoonlijke aanrader vind ik de flow-lessen van Martine: iedere les is weer anders, mooie opbouw in de lessen, en ze geeft veel verschillende variaties zodat poses voor iedereen prettig en/of uitdagend kan zijn.
Onze Yoga Studio Santpoort is een heerlijke plek met heel veel aanbod van verschillende soorten yoga, van yin tot zwangerschaps yoga en pilates. Ik ben een paar jaar lid en neem altijd een onbeperkt jaar abonnement zodat ik de vrijheid heb om zo vaak als ik kan een les te volgen. De docenten zijn allemaal heel bekwaam en persoonlijk. Dat maakt de variatie aan mogelijkheden nog fijner. Bovendien is de studio 7 dagen per week open en kun je dus zelfs zondag een lesje pakken! De drie zalen zijn warm of koel nagelang de behoefte en staan er filter apparaten dus t voelt schoon en aangenaam. Verder hebben de twee eigenaren, tevens docenten wiens lessen ik beide volg, een video installatie ingesteld zodat mocht t beter uitkomen of je bent niet in staat naar de studio te komen elke les online te volgen is via zoom! Kortom, ik ben fan en vernieuw binnenkort mn jaar abonnement!
Ik ben al jarenlang tot mijn grote tevredenheid lid van deze yogastudio . Er is een groot aanbod van verschillende soorten yogalessen en workshops. De docenten zijn zeer professioneel, maar ook persoonlijk betrokken bij de cursisten. Ik kan deze yogastudio bij iedereen aa bevelen!
Een geweldige Yogastudio met een groot aanbod van diverse yogastijlen voor jong en oud. Je kan heel gemakkelijk van les en dag wisselen zodat je bij alle fijne en kundige docenten lessen kunt volgen. De yogastudio heeft een vast team van docenten, twee ruime goed geventileerde studio’s en kenmerkt zich door de prettige persoonlijke benadering. Elke keer weer heerlijk om naartoe te gaan!
Een jaar geleden bij de yoga studio gekomen en super blij mee. Al de lessen die worden gegeven, worden met heel veel energie gedaan en met liefde gegeven. Het gevoel dat niks te gek is en iedereen goed zoals die is heerst heel erg bij de studio en dat is fijn. Daarnaast is er een groot les aanbod en is het rooster heel vast. Ik weet elke week dat er een les voor mij is. Ook staan ze altijd open voor vragen omtrent te lessen en de cursussen die ze geven. Je hoeft helemaal geen ervaring te hebben om hier te beginnen je wordt vanzelf meegenomen door iedereen binnen de yogastudio.
Ruim 12 jaar bezoek ik de yoga studio Santpoort met veel plezier en voldoening. Ik ervaar het nog steeds als een mooie reis, zowel lichamelijk als geestelijk. Het is een warme gastvrije plek met veel variatie in het aanbod en met betrokken docenten. Eenieder vindt een vorm die bij haar/hem past. Er zijn ook steeds nieuwe initiatieven die het aanbod nog rijker maken. Dus volop keuze in een mooie studio! Én, goed betaalbare abonnementen!
Een super yogastudio, met een fijne, gezellige sfeer. De yogi's zijn aardig en behulpzaam: door hun expertise in de verschillende lessoorten is er veel variatie. Ook zijn er vaak leuke workshops, waardoor er altijd wel iets nieuws te beleven is. Ook ziet de studio er altijd schoon en netjes uit. Echt een aanrader!
Voor mij een plek waar ik gelukkig van word, fantastische docenten die naast de reguliere lessen ook vaak workshops geven. Een hele fijne sfeer, echt een aanrader voor iedereen die iets met yoga wil gaan doen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid