facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yogastudio Mierlo

Yogastudio Mierlo

Info

Kundalini Yoga. Mindfulness. Coaching. Wandelyoga.

Geschiedenis

Een prachtige yogastudio in Mierlo



"Kundalini yogaMeditatie cursussenIndividuele trainingenWandelyogaBuitenactiviteitenRetraitesOnline lessenZoom lessenVolle Maan CirkelsAdemtrainingVrouwen empowermentKlank meditatiesMantra’s zingen"
Adres: Vaanakker 72, 5731 JN Mierlo
Telefoonnummer: +31629260943
Stad: Mierlo
Route: Vaanakker 72
Postcode: 5731 JN



op zoek naar gerelateerd: Yoga Mierlo-Hout, Meditatie Mierlo, Yoga Brandevoort, Yogastudio Toermalijn, Yoga Helmond, Yoga Geldrop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AVAJA AVAJA 843 meter AVAJA een studio voor jouw yogareis en ontspannende massage! Geen yoga circus of pr...
Yoga Studio Toermalijn Yoga Studio Toermalijn 1 km in en verkoop van Yoga materialen, yoga, hatha-yiga, zwangerschaps-yoga, Vinyassa-yog...
Recensies
Inna is een fijn, rustige bekwame lerares. Zowel tijdens als buiten de les zorgt ze voor de goede richting, maar biedt de ruimte om je eigen antwoorden te vinden. De lessen zijn telkens anderhalf uur met een ideale combinatie van fysieke inspanning en voldoende ruimte voor ontspanning en bezinning. Dit alles in een mooi ingerichte, kleinschalige studio waar voldoende plek is voor de yoga, maar toch met persoonlijk contact.
Iedere vrijdag begint met een mooie en bijzondere yoga les van Inna. Ik ervaar haar als zeer kundig en oprecht. Haar wijze van begeleiding maakt dat ik me kwetsbaar kan openstellen, zonder oordeel. Als deelnemer word ik uitgenodigd om steeds een stap verder te gaan in de yoga en dat maakt dat ik mijn volle leven optimaal kan beleven. Dank je wel, Inna
Ik heb Inna ervaren als een bekwame, rustige docente. Ze geeft heldere uitleg over de oefeningen en geeft je na afloop van de les ook goede aandacht. Ik heb echt genoten van haar lessen en vooral ook van de uitwerking naderhand.
Bij Inna voel je je snel op je gemak. Ze geeft duidelijke uitleg en achtergrondinformatie. Je voelt je daardoor extra bewust waar je mee bezig bent en 'in het moment'. Fijn!
Via Facebook ben ik bij Inna en haar studio terecht gekomen. Een erg fijne ruimte en Inna straalt de rust en know-how uit die ik zocht. Mooi dat het uit het hart komt.
Vertaald door Google Kundalini yoga met Inna is magie waarna je het leven wilt leven en voelen! Een oefening die je helpt jezelf, je lichaam weer te voelen en beter te begrijpen wat je echt wilt. Ik hield echt van zowel de les als de sfeer van de studio in een pittoresk hoekje, Mirlow. Inna is een geweldige gids, hartelijk dank voor haar eerbiedige benadering. Ik raad het iedereen aan! Origineel Кундалини йога с Инной это волшебство после которого хочется жить и чувствовать жизнь! Практика, которая помогает ощущать заново себя, своё тело, и лучше понимать чего ты хочешь на самом деле. Мне безумно понравилось, и занятие, и атмосфера студии в живописном уголке, Мирлоу. Инна - прекрасный проводник, огромная благодарность за ее трепетный подход. Всем рекомендую!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid