facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yogastudio De Zon

Geschiedenis

Heb je vragen over de yogalessen? Bel, app of stuur een maitje voor meer informatie!!!! Of doe een keer een gratis proefles mee!!!!

Hatha yoga bestaat uit fysieke oefeningen in combinatie met een vloeiende ademhaling. Door het doen van de oefeningen wordt er gewerkt aan de souplesse, de lichaamshouding, het lichaamsbesef en het evenwicht. Je leert waar jij spanning vasthoudt en hoe je die los kunt laten.

De oefeningen worden gedaan op de in- en uitademing. Hierdoor leer je je adem beter te beheersen. Daarmee breng je tegelijkertijd het denken tot rust. Zo kun je beter ontspannen wanneer je dat nodig hebt.

Hoewel de oefeningen soms best pittig kunnen zijn, is yoga zeker niet prestatiegericht. Er wordt niet rondgelopen en persoonlijk gecorrigeerd. Er wordt richting gegeven zonder dat dit belemmerend werkt op de concentratie. In een rustige prettige omgeving werk je binnen je eigen grenzen. Zo leer je beter naar je lichaam te luisteren.

Adres: Rentenierstraat 9, Lichtenvoorde
Telefoonnummer: 06-36034129
Stad: Lichtenvoorde
Route: Rentenierstraat 9


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 21:30

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid