facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yogaschool Kurukshetra

Yogaschool Kurukshetra

Info

Yoga voor een soepel lichaam en een opgeruimd hoofd! www.kurukshetra.nl / 06-27481554



"Met yoga en meditatie kun je leren hoe je innerlijke stilte kunt ontdekken, ontginnen en cultiveren. Mentaal tot rust komen is het doel van alle Yoga- en meditatielessen die ik geef.Yoga en meditatie liggen in elkaars verlengde. In de eeuwenoude yogafilosofie zijn ze zelfs niet los van elkaar te zien. Dat is iets wat wij met name hier in het westen hebben verzonnen door yoga vooral als lichamelijke oefening te benaderen. Mijn yogalessen zijn klassiek Sivananda Yoga en daar is die fictieve scheiding tussen geest en lichaam dan ook niet aangebracht.De leslocatie bevindt zich in kunstencentrum Jerusalem in VenrayWij zijn aangesloten bij VYN Vereniging Yogadocenten Nederland"
Adres: Noordsingel 39, Venray (gemeente)
Telefoonnummer: 06-27481554
Stad: Venray
Route: Noordsingel 39



op zoek naar gerelateerd: Yoga bewustzijn Venray, Daya Yoga, Yoga Maaspoort Den Bosch, Zwangerschapsyoga Venray
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DAYA YOGA DAYA YOGA 981 meter Yoga is voor iedereen.. het is een misvatting dat je lenig moet zijn om aan yoga te ...
ProjectPitt ProjectPitt 2 km Stresscounseling tieners
Recensies
Mijn ervaring met de Yogabieb is, als je behoefte hebt om even je hoofd leeg te maken en je te ontspannen dat dat kan op ieder moment van de dag. Mijn voorkeur gaat uit naar een Yogales of meditatie. Ik kan iedereen aanraden om een proefles te nemen om het te ervaren. De lessen worden door Ingrid rustig en heel begrijpelijk ingesproken. Het is een verrijking voor mij. Mariet Gerrits.
Ik vind de lessen van Ingrid echt geweldig. Elke les is weer anders, altijd met een mooie opbouw. Ingrid is een kundige docent, vernieuwend en erg toegankelijk. Ook de locatie en de yogaruimte dragen erg veel bij aan de sfeer voor, tijdens en na de les. Kortom, ik ben super tevreden over de yogalessen bij deze yogaschool en zou het iedereen aanraden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid