facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yogaria

Yogaria

Info

In onze yogastudio ben je welkom om lessen te volgen in Hatha yoga, Yin yoga, stoelyoga, rug nek schouder lessen, Zhineng qigong en zwangerschapsyoga.



"Yogaria is gevestigd in Koog aan de Zaan Zaanstad in het Businesscenter ‘de Bedrijvige Bij’. De yogalessen worden gegeven in onze sfeervolle en lichte yogastudio. Omdat wij persoonlijke aandacht voor elke yoga leerling belangrijk vinden werken we met kleine groepen. Maximaal 10 personen per les. Daarbij is rekening gehouden met 1,5 meter afstand.Vaak wordt er gedacht dat je om yoga te beoefenen heel lenig moet zijn of heel spiritueel of dat het zweverig is. Niets is minder waar. Yoga is voor iedereen! Wij hebben heel veel ouderen in de 50 plus lessen. De leeftijden variëren van 50 tot maar liefst 90 jaar. Behoor je niet tot die groep dan zijn er de Hatha yoga en Yin yogalessen, die ook drukbezocht worden. Voor mensen die extra aandach"
Adres: Lagendijk 1-3, Koog aan de Zaan
Telefoonnummer: 0756145206
Stad: Koog aan de Zaan
Route: Lagendijk 1-3


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid