facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yogamassage

Yogamassage

Info

Laat je inspireren door de Oosterse manier van leven en de wijsheden die het Verre Oosten ons sinds oudsher te bieden heeft.

Geschiedenis

Laat je inspireren door de Oosterse manier van leven en de wijsheden die het Verre Oosten ons sinds oudsher te bieden heeft. Door Yoga, Meditatie, Massage en Gezond eten volgens de elementen toe te passen zul je lekker in je vel te zitten en bewust, gezond en gelukkig door het leven te gaan.

De Thaise Yoga Massage heeft haar oorsprong in India, maar is als therapeutische massage ontwikkeld in Thailand. Tijdens een Thaise Yoga Massage worden begeleide yoga strekkingen gecombineerd met werk aan energiestromen (acupressuur door o.a. palm- en duimdruk) en ontspannende massage technieken. Traditioneel werd deze eeuwenoude massagesoort toegepast ter bevordering van levenskracht en het in balans brengen van lichaam en geest.

Thaise Yoga Massage heeft echter op allerlei gebieden een gunstige uitwerking; het verhoogt de vitaliteit, het energieniveau, de flexibiliteit en de doorbloeding van het lichaam. Het versnelt de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam en brengt de lichaamssystemen (zoals je spijsvertering) in balans. Acupressuur wordt toegepast om de natuurlijke energiestromen te verbeteren en de interne organen te stimuleren.

Thaise Yoga Massage wordt toegepast op een zacht, plat bed van matjes en dekens op de grond.
De ontvanger draagt prettig en loszittende kleding en er wordt geen gebruik gemaakt van massageolie, behalve evt tijdens de gezichtsmassage.
Yoga ervaring is in het geheel niet vereist: de Thaise Yoga Massage is zowel geschikt voor mensen met als zonder ervaring in de beoefening van yoga.

Thaise Yoga Massage is perfect voor mensen die een onbalans ervaren op fysiek, dan wel emotioneel gebied, of voor diegene die gewoon toe is aan een uurtje heerlijk ontspannen.

Adres:
Stad: Hierden


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Senang massages Senang massages 172 meter Ongelooflijk wat deze cupping massage voor mij gedaan heeft. Na een val op mijn rug ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid