facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor YogAletta

YogAletta

Info

yoga en pilates voor jong en oud. Have a happy healthy Body, Mind and Life!
www.yogaletta.nl

Geschiedenis

Pilates & Yoga for Every Body & Everybody.
De lessen worden sinds 31 augustus 2015 gegeven in een mooie zaal in The Beach Aalsmeer.
Zie www.yogaletta.nl voor reserveren van de groepslessen en meer informatie



"Alleen op afspraak, boeken via de website s.v.p. en gegevens achterlaten.Telefoontjes door heren die meer zoeken dan een massage, worden niet op prijs gesteld. Niet door mij, en niet door mijn partner."
Adres: @The Beach: Oosteinderweg 247a, 1432AT Aalsmeer
Stad: Aalsmeer
Route: @The Beach: Oosteinderweg 247a
Postcode: 1432AT



op zoek naar gerelateerd: Sportmassage Aalsmeer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yoga in Aalsmeer Yoga in Aalsmeer 21 meter Volg facebook pagina @YogAletta voor yoga, pilates, klanksessies, workshops, massage,...
Inge Saraswati spiritueel centrum voor kracht en bewust 'zijn' Inge Saraswati spiritueel centrum voor krach... 1 km Yoga bij Inge Saraswati is een cadeautje. Al vele jaren volg ik onderricht bij Inge. ...
Studio Plasia Studio Plasia 3 km Ik heb de volgende programma’s bij Manon gevolgd: 1.Meditation Program Primordial So...
Recensies
Eerste keer een super heerlijke massage gehad. Daarna de stap genomen om de hypnose sessie te doen. Aletta neemt alle tijd voor je en stelt je op je gemak. Ik ervaar zoveel meer rust. Zeker een aanrader..
Wat een bijzondere ervaring. Helemaal ontspannen. Aletta voelde precies waar ik vast zat, en op welke plekken er extra aandacht nodig was. Echt een massage op maat! Goede tips meegekregen, dank hiervoor. Kom heel graag weer terug.
Ik heb 3 hypno sessies bij Aletta gedaan en ik ga zeker nog eens. Het is niet alleen heel ontspannend maar geeft ook veel onverwachte inzichten en helpt om negatieve patronen te doorbreken. Alle drie de sessies waren totaal verschillend maar achteraf gezien sluiten ze goed op elkaar aan. Zeker een aanrader wat mij betreft!
De massages, waaronder voetreflex, voelden erg prettig. Aletta is zeer kundig. De juiste plekken werden behandeld, dit zorgde ervoor dat ik na de massage van mijn rugpijn af was. Aanrader dus!
Was een super ervaring! Ik had de week zelf geappt en ondanks dat ze eigenlijk vol zat heeft ze wat geschoven en kon ik toch terecht. Alles los na een behandeling in een super mooie en rustgevende ruimte!
Ik heb de privé yoga cursus gedaan bij Aletta, was een hele fijne ervaring! Als beginner met yoga heeft Aletta mij geleerd hoe ik de fysieke blokkades in mijn lichaam kan oplossen door middel van yin yoga. Ook de aandacht en coaching die ze geeft om mentaal fit te blijven, heeft mij veel geleerd over de kracht van lichaam en geest. Aletta heeft ook een geweldig talent om te kunnen masseren, stevig en soepel tegelijk, echt een aanrader!
Ik kwam bij het heart center omdat ik last had van podium angst en aangezien ik een grote groep moest toespreken en dat in de toekomst ook vaker ga doen, wilde ik daar van af. Ondanks dat ik al van alles heb geprobeerd bleef dit echt een probleem want het kon mij helemaal meeslepen in een negatieve stramien. Na de hypnose sessie met Aletta, voelde ik me rustiger. Het voelde alsof mijn angst naar de achtergrond was verdwenen. Ik heb de dagen voor het event geen angst meer gevoeld. De dag van het event voelde ik spanning, maar kon er goed mee omgaan en heb de ankers gebruikt die ik dankzij Aletta geplaatst had gebruiken om in de juiste energie te staan. Ik heb die groep heel natuurlijk kunnen aanspreken, ik was mezelf en heb vooral genoten! Dankjewel Aletta ik ben nu deze angst de baas!
Al veel massages mogen ondergaan maar dit was next level! Heerlijk ontspannen naar huis… Aletta je bent een topper! Dank je wel en tot de volgende keer!
Wat een verademing om gemasseerd te worden door Aletta van Yogaletta! Zij heeft wat mij betreft "gouden handen" en pakt precies die plekken aan waar ik op dat moment het meeste last heb. Haar massagetechnieken zijn top en ik heb er echt baat bij! Bovendien is de massageruimte heerlijk en alles is met zorg ingericht. Zo is de massagetafel zo opgemaakt dat je optimaal ligt en de gebruikte handdoeken zijn super zacht en lekker warm. Kers op de taart is het mooie schilderwerkje waar je naar kunt kijken tijdes de massage zie foto alhoewel ik toch meestal lekker met mijn ogen dicht lig. Massages van Aletta zijn echt een kadootje voor mezelf!
YogAletta is mijn eerste ervaring met Yin Yoga en Pilates. En ik ben blij dat ik het heb ontdekt! Haar studio is modern en van alle gemakken voorzien. Aletta zelf is een opgeruimd type met veel humor, waardoor je je heel snel thuis voelt. Haar Yin Yoga-lessen zijn niet zweverig, maar wat Aletta vertelt in haar lessen zet mij wel eens aan het denken. Die combinatie van het doen van pittige stretches en het luisteren naar 'tips en trucs' voor het dagelijks leven, is waardoor ik na elke les weer opgeladen naar buiten stap. De Pilates-les is pittig, maar heerlijk!! Lukt een oefening niet, dan lukt het niet, niemand die je daarop wijst, heel prettig. Fitness vind ik erg leuk om te doen, maar van pilates krijg ik meer een kick, omdat je lijf de oefeningen helemaal zelf moet uitvoeren. Je krijgt daar veel kracht van en dat voelt top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid