facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yogahib

Yogahib

Info

Bewegen, imiteren, fantasie spel, liedjes zingen en muziek maken. Kinderyoga van YogaHib is hip! Een plek waar kinderen zichzelf kunnen zijn!

Geschiedenis

Mijn naam is Bregje Looij- van der Hulst. Ik ben 34 jaar, getrouwd met Vincent en moeder van twee kinderen: Jens en Sara. Ik werk ruim 12 jaar in de kinderopvang en daarnaast alweer twee jaar als muziek juf. In februari 2015 heb ik de opleiding Holistische Kinderyoga in Utrecht afgerond.

Kinderyoga is hip
Bewegen, tekenen, imiteren, fantasie spel, liedjes zingen, muziek maken en verhalen uitbeelden. Kortom, tijdens een uur kinderyoga kunnen kinderen helemaal zichzelf zijn. Eigenlijk is yoga heel hip en heeft veel voordelen. Het is ontspannen, kinderen krijgen meer zelfvertrouwen, leren positief te denken, krijgen een soepel lichaam en leren samenwerken. Daarnaast helpt yoga vaak tegen buikpijn klachten. Yoga is fijn en uitdagend voor kinderen. Ik wil dan ook dat kinderen zichzelf durven te zijn en vooral plezier hebben in wat we doen.

Rennen op het strand
Kinderyoga van YogaHib wordt gegeven bij Strandpaviljoen Zeezicht op het strand van IJmuiden. Tijdens de les gaan we naast binnen oefeningen ook zeker naar buiten. Het strand is een plek waar kinderen zich vrij en ontspannen voelen. Het geeft een gevoel van uitdaging, de beste plek om lekker te rennen, uit te razen en te bewegen.

Wanneer?
Elke eerste zondag van de maand. Alleen de eerste les is op 12 april, daarna 3 mei, 7 juni, 5 juli.

Hoe laat?
10.00 tot 11.00 uur: 3 - 4 jaar
11.00 tot 12.00 uur: 5 - 6 jaar

Heb je kinderen in de leeftijd van 7 of 8 jaar die interesse hebben? Stuur mij een mail en dan kijken we wat mogelijk is.

Waar?
Strandpaviljoen Zeezicht, Ijmuiderstrand

Prijs?
Een 10 ritten kaart kost €75,-. Een losse les kost €8,00.

Enthousiast geworden?
Wil jij je kind aanmelden of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar [email protected].



"Yogaflex IJmuiden verzorgt sinds 2009 lessen in Hatha Yoga, Pilates, Poweryoga, Essentrics, Stoelyoga en buitenlessen, zoals Mind-Walk en Pilates Bodywalk. Alle lessen worden gegeven door een ervaren, gediplomeerde docente."
Adres: Kennemerstrand 160, 1976 ga IJmuiden
Stad: IJmuiden
Route: Kennemerstrand 160
Postcode: 1976 ga


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yoga by Sunshine Roos Yoga by Sunshine Roos 245 meter Ik probeer geen yoga les te missen bij Nelleke, omdat ik dat meteen aan mijn rug merk...
Pangaea Living Pangaea Living 3 km Yogastudio, spiritual center, kundalini yoga school, lifestyle coaching. Place to get...
Yogastudio Fidelishof Yogastudio Fidelishof 5 km Super fijne Yoga school! Aanwinst voor IJmuiden.
Recensies
Ik probeer geen yoga les te missen bij Nelleke, omdat ik dat meteen aan mijn rug merk. Het is echt een onderhoudskuur voor het hele lichaam en geest. Een leuke opbouwende varieerde les met een lekkere eindontspanning als toetje.
Ruimte in mijn lijf en ruimte in mijn hoofd, na iedere genoten yogales op zaterdag, ervaar ik dat; Het blijft voor mij een bijzondere ervaring, in een prettige lesomgeving, met een docent die haar vak verstaat, in alle opzichten. Ik kijk uit naar iedere les en ga daarna helemaal ontspannen het weekend in
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid